Most popular

Gratis retour Zijn de producten die je hebt besteld niet naar wens of heb je je bedacht? Wanneer je 250 punten hebt gespaard, ontvang je een cadeaubon.w.v. Haal deze dan..
Read more
Meer Vrijetijdscentrum De Vrijbuiter, Almere, 2 - 99 jaar - Zwembad Dronten Binnenspeeltuin Avontura Dronten, Dronten, 0 - 12 jaar - Speeltuin/Overig Bowlingcentrum Flevopark Dronten, Dronten, 0 - 99 jaar..
Read more
Kijk dan eerst even op deze website. Een van de meest opvallende zaken bij een bezoek aan pretpark Toverland is het feit dat je hier zowel indoor als in de..
Read more

65 korting ov


65 korting ov

binnen Dordrecht. GVB, Connexxion EBS: Gratis reizen in Amsterdam. Kijk op voor kortingsabonnementen voor de trein. Standaard korting bij bus, tram en metro. Extra kortingen bij OV-bedrijven, er zijn naast deze standaardkortingen een aantal extra producten die voor 65 ers interessant kunnen zijn. Vraag hem hier aan. Vraag je vervoerder naar de mogelijkheden. RET: Gratis OV voor 65 in Barendracht, Capelle ad IJssel en Rotterdam.

Senioren korting en voordeel in het65 korting ov

OV -chipkaart - Ik ben 65 jaar of ouder of word binnenkort 65 jaar65 korting ov

Bovendien reis je doordeweeks met 40 korting buiten de kortingsvoucher snipes spits. Ben je ouder van 65 en reis je met een persoonlijke OV-chipkaart op saldo? Anders krijg je de korting niet. . Connexxion Dal Vrij 65, met het Dal Vrij 65 reis je met de bussen van Connexxion in Zeeland, Hoeksche Waard/Goeree Overflakkee en Noord-Holland en met alle bussen van Breng. Een maand lang altijd korting op saldo-reizen in bus, tram of metro in heel Nederland. HTM: Haagse Ooievaarspashouder 65, ben je ouder dan 65 jaar en heb je de Haagse Ooievaarspas? Zo reis je altijd gratis met de trams van HTM en de bussen van HTMbuzz. De kaart weet dus dat je recht hebt op leeftijdskorting. Alleen geschikt voor een persoonlijke OV-chipkaart de korting op het saldo is 20 voor iedereen en 40 voor jongeren (12 t/m 18 jaar) kinderen (4 t/m 11 jaar) en reizigers van 65 jaar en ouder ontvangen 20 korting bovenop de leeftijdskorting de korting is geldig. Met dit abonnement reis je in de daluren van maandag tot en met vrijdag na 9 uur de hele dag. Syntus Gelderland: 65 Plus acties, als je 65 jaar of ouder bent, reis je 1,5 uur voor 2,00. . 9292 reist met je mee, blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via.

Laatste update: woensdag 29 augustus 2018 10:30.
Standaard korting bij bus, tram en metro.
Ben je ouder van 65 en reis je met een persoonlijke OV-chipkaart.


Sitemap