Most popular

Heb je een vraag over loondoorbetaling bij arbeidsongeschiktheid of wil je je eigen situatie voorleggen aan een arbeidsrechtspecialist? Deze ziekteperiode start dan met de 11e ziekteweek. Dan moet u zich..
Read more
Een leerzame dag beleven de kids bij Dierenrijk. 1,- 2 toegangskaarten voor Dierenrijk Nuenen vanaf. Nog wat leuke weetjes over het park. Op deze pagina staan aanbiedingen in alle soorten..
Read more
Kopen bij de balies en loketten van Arriva, Connexxion, EBS, GVB, Qbuzz en RET. Heeft uw kind nog geen OV-chipkaart? Het abonnement is speciaal ontwikkeld voor reizigers die regelmatig..
Read more

Korting blijdorp


korting blijdorp

korting en nog veel meer, download hier de abonnementsvoorwaarden Begeleiders van mindervaliden, begeleiders van personen die niet zelfstandig de dierentuin kunnen bezoeken, komen in aanmerking voor een voordelig begeleiders-abonnement. Info Bestel, de korting bij Blijdorp is alleen online beschikbaar via de website van Uitjekrant, een initiatief van onder andere het Algemeen Dagblad en een aantal regionale kranten. Maar het is meer dan een doorlopend toegangsbewijs voor Diergaarde Blijdorp. 2,- korting, amsterdam (1 beoordeling in artis komen natuur, cultuur en erfgoed samen. Na deze 3 maanden incasseren we maandelijks het abonnementsgeld. Hilvarenbeek (58 beoordelingen op safari in Beekse Bergen 25 korting, nuenen (6 beoordelingen dierenrijk, dé Familiedierentuin! Vraag ernaar bij Bezoekers-service. En dat is te merken aan de verblijven.

Korting blijdorp
korting blijdorp

Met korting naar Diergaarde, blijdorpkorting blijdorp

Jumpsquare korting nijmegen
Fotoophoutstunter kortingscode

Blijdorp tarieven, blijdorp met korting is dus mogelijk, tijdelijk vanaf 8,95 euro. De toegangskaarten met toegang zijn alleen verkrijgbaar via Uitjekrant. Dat komt neer op een korting van 65! En dat komt goed uit, want op donderdag 19 juli en vrijdag 27 juli kun je nu voor slechts 8,95 euro naar de dierentuin. Laat je in het grootste vlinderparadijs van Europa omringen door kleurrijke Zuid-Amerikaanse vlinders. Abonnement met jaarbetaling 365 dagen per jaar kun je een abonnement afsluiten bij onze Bezoekersservice én er direct gebruik van maken.


Sitemap