Most popular

Door het gebruiken van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. 1.000 gekocht, entree body worlds Amsterdam geldig voor 1 kind. Meer dan 50 gekocht 42 22,99..
Read more
19 augustus 2017 Wil jij samen met je collega's echt meer invloed krijgen in jouw bedrijf en weten hoe FNV je als kaderlid daarbij kan ondersteunen? Begin juli bracht SPer..
Read more
Deze verschillen per seizoen, dus een kijkje is altijd slim. Excellent value for money. Easy slope with perfect snow. See More, april 8, great centre, excellent facilities and so much..
Read more

Zoo antwerpen korting met trein


zoo antwerpen korting met trein

mannen met gouden vingers uit China, Indonesi, Thailand. Kassa: 24,00* 19,00, rondleiding*1 gids / 25 pers. Huur kinderwagen: 3,00 ( 10,00 treinkaartje met korting kopen ns borg jeton te koop in de shop.

Door deze site te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacybeleid. Bestel je tickets online en krijg 1,50 korting op de normale prijs voor een dagticket. Bestel je tickets online Prijzen dagbezoek. Wintertarief: vanaf tot en met krijg je 5 korting op een dagticket.

Het park werd opgedeeld in 5 continenten, telkens met een aparte wandelroute. Zijn de voeten even moe en willen de kinderen zelf klauteren en klimmen, net als de aapjes die ze zagen? B-Dagtrip ZOO Antwerpen De nmbs heeft ook voor Zoo Antwerpen een B-Dagtrip vanaf 19,50.

50 korting lidl
80 korting berekenen

Inbegrepen in de B-Dagtrip voor Zoo Antwerpen newpharma kortingscode juni 2018 is een treinreis H/T naar Antwerpen-Centraal en de toegang tot de Zoo, die op wandelafstand van het station ligt. Vanuit Mechelen bereik je Planckendael ook met de Planckendael Express, een bus versierd met de afbeeldingen van schattige olifantenbabys. De zoo van Antwerpen is het oudste dierenpark van Belgi en heeft een uitgebreide collectie dieren, maar ook planten. Stap van de trein in Antwerpen-Centraal en wandel zo de ZOO. Plan alvast je bezoek via de website! Dat wil natuurlijk zeggen dat je eindelijk tijd hebt om iets met je kinderen te doen. Online: 24,00* 19,00* Kassa: 25,50 20,50. Gouden tip van Twijfel je tussen een bezoek aan een pretpark of een dierenpark? Kostprijs Kinderen -3 jaar Gratis Kinderen.e.m. Toegangsticket) 50,00, b-Dagtrip - trein toegang, tarieven klik hier. Praktisch, embed code, tickets Planckendael, wie?


Sitemap