Most popular

Wil je een bezoek brengen aan Limburg? Lees meer Meer: Korting op Last Minutes Toegevoegd op: maandag Geldig t/m: Onbekend Center Parcs De Kempervennen Lastminute Aanbieding Center Parcs De..
Read more
Zo weet je dus zeker dat je nooit voor een dichte deur staat. Boek leuke extra's bij vanaf 6,50 Pak deze korting November 2018 Je geeft al een Efteling cadeaubon..
Read more
Het grootste voordeel is natuurlijk dat je zelf lekker op de bank kunt blijven zitten! Op de website van Dominos Pizza vind je de beste aanbiedingen voor verse pizzas. Let..
Read more

Kortingskaart ov chipkaart bus


kortingskaart ov chipkaart bus

TIP : Op www. Dit gebeurt op de Steffie-website. Naam, u-, oV, altijd Voordeel abonnement, wat is het?

Flixbus kortingscode belgie
Ov chipkaart 40 korting kopen

Welk abonnement heb ik nodig? Hiermee reis je gratis in kortingscode candyonline.nl de daluren en in het weekend bij U-,. Je kunt Altijd Korting hier meteen online bestellen. Dit abonnement is per maand te koop. De U- OV abonnementen zijn te koop via de U- OV webshop en het U- OV Servicepunt op Utrecht Centraal. Bestellen: hoe werkt het? Altijd Korting is interessant voor iedereen die meerdere dagen per week reist over langere afstanden. Uitchecken, aan het einde van je reis, of bij overstappen naar een ander vervoermiddel, houd je je kaart tegen het scherm van een poortje of kaartlezer. Prijs 2018, per jaar 15,00, naam, u-, oV, weekend Vrij, wat is het? Wilt u gebruikmaken van de voorzieningen op een station, zonder te reizen? Of je nu in de spits reist, in de daluren of in het weekend. Geldig vanaf de gekozen ingangsdatum tot en met de daaraan voorafgaande datum van de volgende maand.


Sitemap