Most popular

Wellicht ontdek je nog nieuwe vermakelijke uitjes (of webshops) op de website! 5/5 (7 stemmen in Almere is er overal wel wat te doen! Op de homepagina wordt extra..
Read more
Ook na afloop vind je hier informatie over de beurs laatste nieuwtjes en de vooraankondigingen voor de hiswa 2018 die plaatsvindt van 8 t/m in de Amsterdam RAI. Klik op..
Read more
Maar het restaurant zit ook op een geweldige locatie aan de Waalkade. Je krijgt namelijk op vertoon van je studentenpas heerlijke korting. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers..
Read more

Kortingskaart ov chipkaart bus


kortingskaart ov chipkaart bus

TIP : Op www. Dit gebeurt op de Steffie-website. Naam, u-, oV, altijd Voordeel abonnement, wat is het?

Flixbus kortingscode belgie
Ov chipkaart 40 korting kopen

Welk abonnement heb ik nodig? Hiermee reis je gratis in kortingscode candyonline.nl de daluren en in het weekend bij U-,. Je kunt Altijd Korting hier meteen online bestellen. Dit abonnement is per maand te koop. De U- OV abonnementen zijn te koop via de U- OV webshop en het U- OV Servicepunt op Utrecht Centraal. Bestellen: hoe werkt het? Altijd Korting is interessant voor iedereen die meerdere dagen per week reist over langere afstanden. Uitchecken, aan het einde van je reis, of bij overstappen naar een ander vervoermiddel, houd je je kaart tegen het scherm van een poortje of kaartlezer. Prijs 2018, per jaar 15,00, naam, u-, oV, weekend Vrij, wat is het? Wilt u gebruikmaken van de voorzieningen op een station, zonder te reizen? Of je nu in de spits reist, in de daluren of in het weekend. Geldig vanaf de gekozen ingangsdatum tot en met de daaraan voorafgaande datum van de volgende maand.


Sitemap