Most popular

Gratis verzending t/m 31 januari). Zo ben je misschien al pagina's tegengekomen waar verschillende members only codes opstaan. Bezoek merkpagina (1 van 1) 15korting, dit is wel een van de..
Read more
Besparen, geverifieerde deal, bespaar tot 55 korting op je aankopen bij. Het wordt ook geadviseerd dat de producten in hun originele staat met nog resterende verpakking worden teruggenomen. De verlaagde..
Read more
LET OP: een kaartje kost aan de kassa 25 in plaats van 19,50 online. Per uur kost parkeren. Geldig t/m februari 2019, een flexplek huur je bij Jaarbeurs al voor..
Read more

Technopolis korting


technopolis korting

materiaal aan voor: kleuters lagereschoolkinderen leerlingen uit de eerste graad secundair onderwijs leerlingen uit de tweede en derde graad secundair onderwijs. Ook zijn er verscheidene thematentoonstellingen die u de kans bieden om te ontdekken in een uniek decor. Uw kind kan samen met vrienden een namiddag knutselen, puzzelen en spannende avonturen beleven. Tentoonstellingen, een bezoek aan Technopolis is iedere keer weer anders. In het doe-centrum tuimel je van het ene experiment in het andere. Als je klein bent, is de grotemensenwereld heel interessant!

technopolis korting

Technopolis blijft groeien, er komen voortdurend verrassende experimenten bij. Naast alle doe-activiteiten, valt er ook heel veel te zien in het Vlaamse techniekmuseum. Enkele seconden later krijg je de kortingscode te zien terwijl de shop opent in een ander pagina in je browser. Niet telkens opnieuw je nummer invullen? Bekijk ons kanaal nov 2018 28, dit snoezige diertje maakt de vreemdste drollen! Klik rechtsboven op de groene 70 procent korting schoenen knop 'Toon code open shop'. Of je nu jong of oud bent: iedereen mag de handen uit de mouwen steken in Technopolis. Klik op de juiste knop om de kortingscode toe te passen. Het centrum is geopend in het jaar 2000 en sindsdien een populair uitje voor Vlaamse schoolkinderen.


Sitemap