Most popular

Rust vervolgens uit in de comfortabele ligstoelen terwijl je uitkijkt over de mooie tuin en laat onze kok jouw smaakpapillen verwennen met heerlijke lekkernijen en verfrissende drankjes! In saunas wordt..
Read more
Bovendien staan wij van MijnKorting dagelijks in contact met Autoeurope. Voel de wind in je haar achter het stuur van een. Dit is heel handig, want op de social..
Read more
Kom op Amslod directie! Ben er Zeer tevreden over. Tips: Ik zou graag een klein flesje lak bijgeleverd zien zodat je kleine lakbeschadigingen meteen kan bijwerken. Ad Koppejan, Sterke punten..
Read more

Kortingsbon sauna oase


kortingsbon sauna oase

kon ik overal terecht. Kleindochter Melissa was dolenthousiast. Je hele huid tintelt, zalig. Melissa nam een overheerlijke Chinese tomatensoep, super lekker, ik zelf koos een gerechtje met groentenkroketten en brood. Er was voldoende aanbod aan stilteruimtes.d., echter was het alles behalve stil. Kleren uit, badjas aan en naar de saunaruimte. Even afkoelen en vervolgens naar het "echte" werk, de Finse sauna. Het floaten in het kruidenbad was wel bijzonder aangenaam. Dat was dolle pret, zelfs een sneeuwbal gemaakt en lekker ingewreven met de zachte sneeuw. Dan lekker zwemmen en hup wat te drinken en te eten gaan halen.

kortingsbon sauna oase

Maar om er nou vaak terug te komen. Een aanrader voor iedereen die aan een stuk ontspanning op een gezonde manier toe. Na een hectische periode was ik absoluut aan een dagje ontspanning toe. Om 2 uur tijd voor de opgiet. Toch is en voelt het minder ruim dan bijvoorbeeld een Elysium. Het Caldarium, heerlijk warm water in een stoom omgeving, de zwembaden, de bubbelbaden, de zoutbaden, de stoomcabines en nog de zout sauna, iets waar vooral Melissa erg van genoot! Gereviewed door Sophie Lenior. Wat een heerlijke oase van rust en relaxen vanaf het moment dat je binnen komt. Zelfs Melissa had meer dan de helft van de opgiet uitgezeten en dat voor een meiske van 8! Ik was met OV, geen idee hoe het met auto/parkeerkosten zit. Een zalig dagje ontspannen met mijn kleindochter van. Na de afkoeling buiten afdouchen en de super sneeuwcabine.


Sitemap