Most popular

De film Chimps onder elkaar van Bert Haanstra maakte de apenkolonie en de dierentuin heel bekend. Dit is ook een eiland waarop een grote sociale kolonie chimpansees is gehuisvest...
Read more
In het kader van bezuiniging was er geen personeel in het hotel aanwezig. Meer lezen, nooit meer een goede aanbieding missen? Op zoek naar een bungalow met een eigen aanlegsteiger..
Read more
Kortingscode: buitenleven toegevoegd op verlopen op Verlopen: 10 korting op alle lampen! Helaas, we hebben voor de maand november nog geen kortingscodes gevonden. Verlopen: 10 extra korting bij! 10 extra..
Read more

Kortingsbon sauna oase


kortingsbon sauna oase

kon ik overal terecht. Kleindochter Melissa was dolenthousiast. Je hele huid tintelt, zalig. Melissa nam een overheerlijke Chinese tomatensoep, super lekker, ik zelf koos een gerechtje met groentenkroketten en brood. Er was voldoende aanbod aan stilteruimtes.d., echter was het alles behalve stil. Kleren uit, badjas aan en naar de saunaruimte. Even afkoelen en vervolgens naar het "echte" werk, de Finse sauna. Het floaten in het kruidenbad was wel bijzonder aangenaam. Dat was dolle pret, zelfs een sneeuwbal gemaakt en lekker ingewreven met de zachte sneeuw. Dan lekker zwemmen en hup wat te drinken en te eten gaan halen.

kortingsbon sauna oase

Maar om er nou vaak terug te komen. Een aanrader voor iedereen die aan een stuk ontspanning op een gezonde manier toe. Na een hectische periode was ik absoluut aan een dagje ontspanning toe. Om 2 uur tijd voor de opgiet. Toch is en voelt het minder ruim dan bijvoorbeeld een Elysium. Het Caldarium, heerlijk warm water in een stoom omgeving, de zwembaden, de bubbelbaden, de zoutbaden, de stoomcabines en nog de zout sauna, iets waar vooral Melissa erg van genoot! Gereviewed door Sophie Lenior. Wat een heerlijke oase van rust en relaxen vanaf het moment dat je binnen komt. Zelfs Melissa had meer dan de helft van de opgiet uitgezeten en dat voor een meiske van 8! Ik was met OV, geen idee hoe het met auto/parkeerkosten zit. Een zalig dagje ontspannen met mijn kleindochter van. Na de afkoeling buiten afdouchen en de super sneeuwcabine.


Sitemap