Most popular

Allereerst kun je deze site in de gaten houden om aan kortingscodes te komen. Een heleboel lekkere snoepjes kopen en daar ook nog heel veel op besparen? Houd je kortingscode..
Read more
20 extra korting op lastminutes, nu bij, tjingo 20 extra korting op lastminutes met de kortingscode lastminute20.Voorwaarden- Geldig bij een bestelling vanaf 1000. These restrictions apply equally to registrars, except..
Read more
Veronica Inside kleding vanaf 2,99, ook zo'n fan van Johan Derksen, Wilfred Genee en Renee van der Gijp? Rond je bestelling af en ontvang binnenkort jouw treinkaartjes, fotoboek Kruidvat of..
Read more

Kortingsbon sauna oase


kortingsbon sauna oase

kon ik overal terecht. Kleindochter Melissa was dolenthousiast. Je hele huid tintelt, zalig. Melissa nam een overheerlijke Chinese tomatensoep, super lekker, ik zelf koos een gerechtje met groentenkroketten en brood. Er was voldoende aanbod aan stilteruimtes.d., echter was het alles behalve stil. Kleren uit, badjas aan en naar de saunaruimte. Even afkoelen en vervolgens naar het "echte" werk, de Finse sauna. Het floaten in het kruidenbad was wel bijzonder aangenaam. Dat was dolle pret, zelfs een sneeuwbal gemaakt en lekker ingewreven met de zachte sneeuw. Dan lekker zwemmen en hup wat te drinken en te eten gaan halen.

kortingsbon sauna oase

Maar om er nou vaak terug te komen. Een aanrader voor iedereen die aan een stuk ontspanning op een gezonde manier toe. Na een hectische periode was ik absoluut aan een dagje ontspanning toe. Om 2 uur tijd voor de opgiet. Toch is en voelt het minder ruim dan bijvoorbeeld een Elysium. Het Caldarium, heerlijk warm water in een stoom omgeving, de zwembaden, de bubbelbaden, de zoutbaden, de stoomcabines en nog de zout sauna, iets waar vooral Melissa erg van genoot! Gereviewed door Sophie Lenior. Wat een heerlijke oase van rust en relaxen vanaf het moment dat je binnen komt. Zelfs Melissa had meer dan de helft van de opgiet uitgezeten en dat voor een meiske van 8! Ik was met OV, geen idee hoe het met auto/parkeerkosten zit. Een zalig dagje ontspannen met mijn kleindochter van. Na de afkoeling buiten afdouchen en de super sneeuwcabine.


Sitemap