Most popular

Kortingen en acties speciaal voor Ledenvereniging Thebe Extra. Toeslag voor 3D / dolby atmos / lange films en speciale evenementen blijven van toepassing). Advies is om dit voor uw..
Read more
Je kunt kiezen voor een week- of weekendabonnement. Zij bieden iedereen in het jaar na hun afstuderen een pakket aan dat bestaat uit een gratis 40 kortingskaart en een jaarlijks..
Read more
Klik op Alle tarieven om de prijs van uw reis te zien met 40 korting. Dan kunt u Samenreistickets kopen. Dit kan bij de NS-kaartautomaat. HIer zit dus iets vreemds...
Read more

Verzilvering kortingsbon


verzilvering kortingsbon

Cruises, Rondreizen, Stedentrips, Autovakanties en Segmentboekingen (samengestelde reizen). Wanneer de boeking plaatsvindt binnen 3 werkdagen voor vertrek, is het niet meer mogelijk om de boeker een unieke reserveringscode te bezorgen. De geschillen betreffende de betaling of de uitvoering van de leveringen vallen onder de exclusieve bevoegdheid van de rechtbanken van het gerechtelijk arrondissement Antwerpen. De ervaring leert dat wij op deze manier veel problemen snel en ter plaatse kunnen oplossen. 6.9 U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

De persoonsgegevens kunnen worden gebruikt om uitvoering te geven aan de Actie en het bekendmaken van de winnaar. Het maandelijkse extra voordeel bestaat uit gratis Hop-On Hop-Off.w.v. T activiteit e Actie 20 korting op een bluef! Bij twijfel hierover dient de klant voorafgaand contact op te nemen met het betreffende bedrijf. De Actie duurt van 21 november 2017 tot en met 30 september 2018 (hierna: de Actieperiode).


Sitemap