Most popular

Klik hier voor meer informatie,. Kruidvat en/of Walibi Holland zijn niet aansprakelijk bij verlies of diefstal van actieticket(s). Kopien van het actieticket worden niet geaccepteerd. Het actieticket mag niet worden..
Read more
Hieronder staan de 3 beste opties om een abonnement af te sluiten:. Een proefabonnement op de Telegraaf, ben je nog niet bekend met De Telegraaf? Dan is een NRC aanbieding..
Read more
Want als u zich nu via bijgaande link aanmeld voor de nieuwsbrief van Klingel profiteert u. De genoemde prijzen gelden zelfs zonder Roompot kortingscode. Kortingscodes werken volgens het zelfde principe..
Read more

Spa weesp adres


spa weesp adres

Naast de standaard baden hebben ze hier natuurlijk ook een dompelbad en verschillende bubbelbaden. 4.25/5(8 stemmen scroll naar: SpaWeesp aanbiedingen, over SpaWeesp, ervaringen SpaWeesp.

spa weesp adres

Spa Weesp, Weespspa weesp adres

En dan parkeer je ook nog eens gratis voor de deur! Van 1 mei tot en met 30 september 2016 een heerlijke anti-stress massage of lichaamsscrub van 15 minuten voor slechts 12,50 per behandeling (normaal 19,50) 05/05/16, zomer arrangement korting shoesme schoenen voor slechts 32,50 * Ontvangst met heerlijke zomercocktail (alcoholvrij) * Gehele dag gebruik van alle faciliteiten van. 1,-, bekijk en boek, samen puur ontspannen bij wellnessresort SpaWeesp! Dit arrangement kan niet geboekt worden in combinaties met andere acties, badenkaarten, pluimen etc. Onze nieuwsbrief niet ontvangen? Maak kennis met treatments, waan jezelf voor even in een andere wereld en beleef de behandelingen en producten van treatments. Hoeveel sterren scoort deze sauna locatie bij jou? Het leuke hiervan is dat je de stoom kunt zien wanneer de stenen nat worden gemaakt. Dat is dan ook zo fijn, je kunt het helemaal zelf kiezen.

Vanaf bieden wij de zomer 3 badenkaart voor 43,50. Deze lounge staat namelijk aan het water, hierdoor heb je een prachtig uitzicht over het meertje. Goed, je hebt lekker heel de dag in de sauna gezeten en je bent wel klaar met zwemmen. Ook hebben ze een Turks stoombad, deze ken je waarschijnlijk wel. Voor maar 32,50 kunt u de hele dag gebruik maken van alle faciliteiten, inclusief een maaltijdsalade naar keuze van onze menukaart en een alcoholvrije zomercocktail. Beoordeling: Adres, spaWeesp, spaWeesp, basisweg 1 1383 NC, weesp, openingstijden SpaWeesp. In de saunalounge kun je terecht als je toch wilt zweten maar ook lekker buiten wilt zitten. Zoals het gezegde ook wel luidt: er is voor ieder wel wat wils.


Sitemap