Most popular

Ze zijn te herkennen aan het pictogram van een hand die een gestileerde roze ov-chipkaart vasthoudt; dit pictogram markeert de plaats waar men de kaart moet presenteren. Download het aanvraag..
Read more
Jamie Wilson, Producer said After watching On Your Feet! U ontvangt dan automatisch een bericht van ons als er weer tickets beschikbaar zijn. The Story Of Emilio And Gloria Estefan..
Read more
Boek nu voordelig een van onderstaande aanbiedingen en kom helemaal tot rust. Reserveren is niet nodig. Lachen, gieren brullen, een dag vol humor, actie, gezelligheiden veel plezier. Het verwarmde buitenzwembad..
Read more

Ns korting bevrijdingsdag


ns korting bevrijdingsdag

Spoordeelwinkel, hema, Kruidvat etc.)? . Traject Vrij, altijd Voordeel, dal Voordeel, samenreiskorting. Reis je met een studentenreisproduct? Waar je ook naartoe gaat op Bevrijdingsdag, koop online het speciale 5 Mei-retour en je reist naar jouw favoriete Bevrijdingsfestival met 20 korting, ongeacht de afstand die je reist. . Momenteel vind je ze in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Haarlem en Den Bosch. Instappen kan, zoals gebruikelijk met treinkaartacties alleen.00 uur op maandag t/m vrijdag en op zaterdag en zondag de hele dag. Yoghurt Barn/ Spoordeelwinkel treinkaartactie, in samenwerking met Yoghurt Barn heeft Spoordeelwinkel een leuke treinkaartactie voor in de maand september. En tussen Kerst en Oud Nieuw en op de vrijdag na Hemelvaart. Kijk voor actuele informatie. In sommige situaties geldt de korting ook in de maanden juli en augustus. In de Thalys is dit voordelige treinkaartje niet geldig.

Ns korting bevrijdingsdag
ns korting bevrijdingsdag

Dit in tegenstelling tot een NS dagkaart waarmee je onbeperkt door heel Nederland mag reizen. Wel dien je deze e-tickets te kunnen tonen aan controlerend personeel als daar om gevraagd wordt.

Voor Keuzedagen met een Voordeelurenabonnement reist u de hele dag met korting op (dag na Hemelvaartsdag) in de maanden juli en augustus in de periode tussen Kerst en Oud Nieuw. Het 5 Mei-retour is te koop tot uiterlijk 5 mei.00 uur. Wanneer je hierop klikt kom je op de pagina terecht waar je ze kunt verzilveren en je de e-treintickets kunt uitprinten. Dan reist u ook op feestdagen de gehele dag vrij, uitgezonderd Koningsdag. Heerlijk een dagje eropuit in je vrije tijd? Naast hun yoghurt specials en andere producten ben je voor een goede kop koffie of thee bij hun ook op het juiste adres. Welke feestdagen kent NS? Dit geldt niet voor Keuzedagen met een Dal Voordeel en Altijd Voordeel abonnement. Reizen kan met de binnenlandse treinvervoerders NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Ook ontvang je in de bevestigingsmail een PDF-bijlage met daarin de voucher voor de Yoghurt Barn, print deze ook uit. Dan zijn uw Keuzedagen op deze dagen ook voor.00 uur geldig. Op feestdagen reist u de hele dag met de korting die bij uw abonnement hoort.


Sitemap