Most popular

Of je nu iemand bent die de magazines uitpluist op zoek naar de laatste trends of juist gaat voor een behouden look met kwaliteitsproducten: je kunt online bij ons..
Read more
Door lid te worden, krijg je toegang tot sales van varirende topmerken met super kortingen die oplopen tot. Lingerie Party For Thanksgiving DayGebruik de volgende code: ldig tussen en Meer..
Read more
Dan betaalt u slechts 115 euro (57,50 euro per persoon). Deze drie uur durende auto-slipcursus bij Safety Experience Center in Rosmalen is niet alleen leuk om zelf te doen, maar..
Read more

Korting ecomare texel anwb


korting ecomare texel anwb

uitje, maar een kans voor u en uw kinderen om te leren over ons eigen natuurgoed. Neem je clubpas mee, en de bon uit het boekje! Maak niet dezelfde fout als 70 van het dagje uit publiek en voorkom dat. Parkeren is gratis, maar huisdieren zijn niet toegestaan. Bekijk een enorm aanbod met deals voor een dagje uit.

Er is net een nieuwe ruimte in de quarantaine bijgekomen, ecomare.nl. Ecomare nog druk genoeg met de opvangzeehonden. Dat wil je niet missen! Hij was conservator van het Texels museum en gaande weg leerde hij hoe je de aangespoelde gewonde zeehonden in leven kon houden. Verder is er een museum en kan je lekker door de duinen wandelen. Ecomare vangt zieke en verdwaalde zeedieren op en probeert ons op een leuke manier te leren hoe we beter met de natuur om kunnen gaan.

Kortingsvoucher drukzo
Sportsnuts kortingscode
Warmteservice kortingscode
Korting op de efteling hema

De bruin vissen kan je door een grote ruit onder water bekijken. Ecomare en andere kortingen mist! In de grote open zeeaquaria leven tientallen vissen, zeesterren, krabben en anemonen. Ecomare is natuurlijk, dat er in het zeehonden opvang centrum vaak jonge zeehonden binnen komen, deze kunnen bezoekers dan ook bezoeken. Ecomare of ander dagje uit. Hier worden zieke en verdwaalde jonge dieren verzorgd en meestal zitten er wel een paar kleintjes bij. Het is tenslotte het erfgoed van iedere Nederlander. Ecomare gaat over de zee, de wadden en het eiland. Ontstaan van, ecomare, de zeehonden opvang, ecomare bestaat al sinds 1952. Maar probeer ze gerust nog eens uit om te kijken of ze nu wel werken. Advertenties met betrekking tot kortingsbonnen ecomare texel, advertenties met betrekking tot kortingsbonnen ecomare texel, vergelijkbare zoekopdrachten voor kortingsbonnen ecomare texel 2018.

Ecomare is ook erg voordelig met zijn prijzen, maar als je nog minder wilt betalen dan kan je altijd een extra korting op internet zoeken. Ecomare organiseert ook strandwandelingen waar je van alles over de natuur leert. We weten allemaal dat jonge zeehonden super schattig en hart veroverend zijn. Nergens kom je zo dicht bij de vogels, zeehonden en bruinvissen uit de Noordzee. En dagelijks komen er nog nieuwe meldingen binnen. Ecomare is toegankelijk met een rolstoel en er zijn twee invaliden parkeerplaatsen aanwezig bij de ingang. Op dit moment zijn er 5 grijze en 4 gewone zeehonden. Iedereen moet dit op zijn minst een keer in zijn leven bezocht hebben.


Sitemap