Most popular

Erhalte Inspirationen und besondere Angebote, schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen. De schoenencollectie voor dames bestaat onder andere uit high heels, sandalen en enkellaarsjes. Voor tassen en accessoires geldt..
Read more
In dat geval is het mogelijk om op verschillende manieren contact met haar op te nemen. Ben jij iemand die er liever niet voor kiest om contact op te nemen..
Read more
Hij ziet er prachtig uit! Graag tot een volgende keer. En nog op een persoonlijke manier ook! Vanaf 3,75, cadeaukaart 3 werkdagen levertijd! Geen discussie, geen gezeur, maar gelijk handelen...
Read more

Sauna level leiden korting


sauna level leiden korting

een luxe wellness en beauty resort. Te denken valt aan gerechten voor mensen met lactose intolerantie, glutenallergie (coeliakie) of mensen die vegetarisch zijn.

sauna level leiden korting

Bol com korting boeken, Woonbeurs kortingsbonnen, Ov chipkaart 40 korting kopen, Aanbieding hampshire hotel leiden,

Absoluut pluspunt; zwemmen met fantastisch uitzicht over Leiden. Wellness Leiden biedt de mogelijkheid om te blijven overnachten. Op de 11e etage kunt u overnachten in het Hampshire hotel Fitland Leiden. Er was voldoende aanbod aan kortingsbon thuisbezrgd stilteruimtes.d., echter was het alles behalve stil. Wellness Leiden beschikt over een à la carte restaurant dat zich ook begeeft op de 11e etage van het Level gebouw. Daarom bent u er zeker van dat u hier de beste behandeling krijgt. Verder kunt u gebruik maken van de stoomcabine, de cocoon rustruimte, het zwembad, het kruidenbad, de whirlpool, het dompelbad, het voetenbad, of de panorama rustruimte. Het is zowel mogelijk om een beauty behandeling los als samen met een saunabezoek te boeken. Het wellness vindt u op de 11e verdieping. Op vrijdag 7 december 2018 en op donderdag 20 december 2018 is Wellnessresort Leiden geopend tot 18:00 uur.



sauna level leiden korting

Genieten van de vele sauna- en wellnessfaciliteiten waarbij het 'wow-gevoel' versterkt wordt door het fabuleuze uitzicht over de stad.
Uniek in zijn soort en ongekend van allure.
Ontspanning, luxe en comfort op uiterst hoog niveau.
Op vrijdag 7 december 2018 en op donderdag 20 december 2018 is Wellnessresort Leiden geopend tot 18:00 uur.

Oud valkeveen korting anwb
New york pizza korting groningen


Sitemap