Most popular

Pas op dat je de bestelling niet per ongeluk plaatst voordat je de code hebt ingevoerd. Op Shopkorting staan de meest recente en geldige kortingscodes van Bristol. Een voorbeeld..
Read more
Praktisch Embed code Ticket Pairi Daiza Wie? Bekijk het aanbod van TUI (Jetair), want een leuke vakantie hoeft helemaal niet duur te zijn! Alles werd op authentieke wijze gemaakt door..
Read more
Kies voor afdrukken, verzenden per e-mail of verzenden per post. Log in met je account Voordat je kunt gaan bestellen, moet je je inloggen met je eigen account. Nodig dan..
Read more

Sauna level leiden korting


sauna level leiden korting

een luxe wellness en beauty resort. Te denken valt aan gerechten voor mensen met lactose intolerantie, glutenallergie (coeliakie) of mensen die vegetarisch zijn.

sauna level leiden korting

Bol com korting boeken, Woonbeurs kortingsbonnen, Ov chipkaart 40 korting kopen, Aanbieding hampshire hotel leiden,

Absoluut pluspunt; zwemmen met fantastisch uitzicht over Leiden. Wellness Leiden biedt de mogelijkheid om te blijven overnachten. Op de 11e etage kunt u overnachten in het Hampshire hotel Fitland Leiden. Er was voldoende aanbod aan kortingsbon thuisbezrgd stilteruimtes.d., echter was het alles behalve stil. Wellness Leiden beschikt over een à la carte restaurant dat zich ook begeeft op de 11e etage van het Level gebouw. Daarom bent u er zeker van dat u hier de beste behandeling krijgt. Verder kunt u gebruik maken van de stoomcabine, de cocoon rustruimte, het zwembad, het kruidenbad, de whirlpool, het dompelbad, het voetenbad, of de panorama rustruimte. Het is zowel mogelijk om een beauty behandeling los als samen met een saunabezoek te boeken. Het wellness vindt u op de 11e verdieping. Op vrijdag 7 december 2018 en op donderdag 20 december 2018 is Wellnessresort Leiden geopend tot 18:00 uur.sauna level leiden korting

Genieten van de vele sauna- en wellnessfaciliteiten waarbij het 'wow-gevoel' versterkt wordt door het fabuleuze uitzicht over de stad.
Uniek in zijn soort en ongekend van allure.
Ontspanning, luxe en comfort op uiterst hoog niveau.
Op vrijdag 7 december 2018 en op donderdag 20 december 2018 is Wellnessresort Leiden geopend tot 18:00 uur.

Oud valkeveen korting anwb
New york pizza korting groningen


Sitemap