Most popular

ZEE, Oostende, 1 - 99 jaar - Museum Recreatiepark Koninginnehof, Oostende, 2 - 99 jaar - Speelpaleis Oostende, Oostende, 3 - 12 jaar - Speeltuin Oostkamp Diep in de zee..
Read more
Een wereld in Hollywood-stijl. Natuurlijk is een reis naar Disneyland Parijs vrij duur. Geldig t/m december 2018 Bagageonline kortingscode: 5 korting op alles Pak deze code2kry Wil jij met..
Read more
Het is druk 1107 personen. Wat een verhaal, wat een decor en wat een emotie! Decor fantastisch en zorg van de medewerkers prima! Dit moet je gezien hebben! Een stuk..
Read more

Amsterdam lookout korting


amsterdam lookout korting

onder andere Bar Madam is gevestigd. Een Sunset Ticket and Cocktail kost voor volwassenen 20 euro, kinderen tussen de 4 en 12 jaar betalen 6,50 euro. Voor het uitkijkpunt adam lookout in Amsterdam zijn drie verschillende tickets te koop. Let op: je hebt een apart ticket nodig om gebruik te kunnen maken van de schommel. Er is voor ieder wat wils! Wil je zo lang mogelijk genieten van dit uitzicht?

amsterdam lookout korting

Amsterdam stelt s werelds meest bijzondere collectie van natuurlijke, wetenschappelijke, artistieke, en menselijke rariteiten tentoon.
Meer over A'DAM Lookout: adam Lookout is de nieuwste attractie in Amsterdam voor jong en oud!
Vanaf het centraal station pak je het gratis pondje naar de adam Lookout en stap je in de lift naar de bovenste verdieping.
Je kan kiezen voor een regulier ticket, een premium ticket of een sunset ticket.
Koop hier officiele tickets voor A'DAM Lookout 360 Amsterdam.

Neem de trap naar de 21e etage en wordt verrast door het assortiment aan dranken, van mocktails tot alcoholische versnaperingen (mocht je nog wat moed nodig hebben voor de schommel). Hoogtepunten: Sensationeel 360 uitzicht over Amsterdam en omgeving. Bovendien kun je bij het vooraf reserveren van je tickets een tijdstip kiezen zodat je zeker weet dat je op de dag naar keuze en het gewenste tijdstip naar boven kunt gaan om te genieten van het uitzicht over Amsterdam. Je Sunset and Cocktail tickets kun je bestellen via deze link. De schommel is niet weg te denken in de algehele ervaring van de A'dam Lookout. Het Sunset Ticket and Cocktail is 7 dagen in de week te boeken vanaf 18:00 uur tot aan sluitingstijd om 22:00 uur. Een Premium ticket kost 19,95 euro voor volwassenen, kinderen tussen de 4 en 12 jaar betalen 6,50 euro. Sunset Ticket and Cocktail, wil je je bezoek aan adam Lookout helemaal bijzonder maken? De stad ligt wel aan je voeten wanneer je op deze schommel zit. De Premium tickets voor adam Lookout zijn dagelijks te boeken van 10 uur s ochtends tot 10 uur s avonds.

Amsterdam lookout korting
amsterdam lookout korting

Loods 61 korting
All you can eat tapas korting
Plopsaland de panne kortingscode
New york pizza korting groningen


Sitemap