Most popular

Ben je tevreden over de inhoud? Pak deze korting, geldig t/m november 2018, sale bij hema: tot 70 korting op 200 artikelen. Dan ontvang je een voucher voor een gratis..
Read more
Wat kost een abonnement op NRC Handelsblad of xt? Bekijk dan dit overzicht voor de huidige acties en aanbiedingen van de landelijke en regionale kranten. Profiteer nu van deze actie..
Read more
Vodafone zeige SMS-Kurzwahlen für andere Länder). Zo wees er snel bij en pak uw kans! Is er wel een code actief, dan ontvang je naast de exclusieve korting ook..
Read more

Sauna maarsseveense plassen korting


sauna maarsseveense plassen korting

waar je korting kan 'winnen maar die bedoel ik niet) anoniem zondag 17 november 2013 18:57 Alle reacties Link kopieren" Het klinkt heel aantrekkelijk maar ik vind het toch wel een beetje vreemd dat mensen van buiten zomaar. Wellness, ontspannen en puur genieten in perfecte harmonie. Wel glurende eendjes en futen maar daar kon ik me niet aan storen Deze sauna doet zijn naam eer aan hoor, sereen, vooral die grote waterpartij draagt daar aan bij. Lees meer, bauke, populaire accommodaties in Tienhoven. Kan me voorstellen dat het anders overkomt als het druk is op het water en er allerlei surfers voorbij komen loeren. (Erg strak in het hanteren van de regeltjes en bezoekers direct aanspreken etc.).

Sauna maarsseveense plassen korting
sauna maarsseveense plassen korting

Ik ben op zich niet preuts, maar alleen als die anderen ook naakt zijn boannan zondag 17 november 2013 20:53 Alle reacties Link kopieren" Ik ben vandaag geweest en was prima. Fraaie decoraties; ruim opgezet. 1 persoons zoutbaden vond ik wel goed (zie je niet veel in wellness centra) ml boogster maandag 18 november 2013 00:35 Alle reacties Link kopieren" Het is een hele mooie, moderne en strakke sauna. De prijs van het arrangement bedraagt 59,50 en dit betekent een korting van 33!

Enn zondag 17 november 2013 11:47, alle reacties Link kopieren", cleane Sauna. De hamamruimte die TiaDalma noemt lijkt me inderdaad niet prettig, nu maak ik daar ook nooit gebruik van maar als dat je ding is dan zou ik een andere sauna zoeken. Ja, je zit aan een plas maar ik heb nog niet meegemaakt dat er gluurders in passerende bootjes zaten. Maar was ook niet al te warm weer toen. Alle reacties Link kopieren", ik sluit me aan bij Vinyl. Mode Beauty alle pijlers boannan zondag 17 november 2013 08:17, alle reacties Link kopieren". Alle reacties Link kopieren", ik vind het ook een geweldige sauna. Heel veel galmlawaai van kletterende fontein en mensen die daar nog weer eens bovenuit proberen te komen. Lekker jezelf een dagje verwennen of winterjas korting kind als een mooi geschenk tijdens de feestdagen. Maar verder vind ik m heerlijk, ben alleen op doordeweekse dagen geweest en dat viel qua drukte ook erg mee.

Al een tijdje terug dat ik daar geweest ben, maar was erg lekker. Overstag!' viel bij mij niet onder de noemer 'sereen -p.

E shop kortingscode
Fotogoed kortingsbon


Sitemap