Most popular

Verloopt op : Altijd geldig, geplaatst : 2 jaar geleden, tot 70 korting op sportkleding voor mannen. Kopieer deze kortingscode en gebruik in je winkelwagen. Klik daarom snel verder en..
Read more
Leuk en leerzaam voor jong en oud! World of, dinos is verdeeld in werelddelen waar bezoekers oog in oog komen te staan met levensgrote dinosaurussen die in op maat..
Read more
Dit voorkomt fading en zorgt voor constante rempower bij extreem gebruik. Respect voor je privacy respecteert de privacy van alle gebruikers van de nieuwsbrief. De frictiespecificaties worden altijd op de..
Read more

Daluren korting bus


daluren korting bus

300, 301, 302, 305, 306, 310, 311, 312, 316, 325, 326, 327, 400, 401 en 402. Daarmee reis je met 40 korting in het weekend. Als je wilt pas je de korting elke maand aan, zo heb je altijd de juiste korting. Bekijk abonnementen, dit is NS Flex, met NS Flex kies je de korting die deze maand bij je past. Je kunt je reissaldo terugvragen bij de vervoerder waarmee je hebt gereisd: Ga voor meer informatie naar, wat kost een reis met korting? Op een anonieme OV-chipkaart is leeftijdskorting niet mogelijk. Per maand sturen we je 1 overzichtelijke rekening, abonnementen van NS Flex, al vanaf 2 per maand. Hier komt een basistarief bij van 0,90 per reis.

Product is niet geldig op de nachtbussen en transferiumbussen. Combineer deze leeftijdskorting met Dalkorting Noord-Brabant. Dan kun je altijd een kaartje in de bus of bij een van de stores kopen. Bij deze verkooppunten is het, naast pin of creditcard, ook mogelijk om met contant geld te betalen. Maandelijks aanpassen of uitzetten, bekijk abonnementen. Meer weten over NS Flex. Ga voor het overzicht van de nachtbussen naar korting hellendoorn wibra 2017 de website van Arriva. Het busabonnement geeft alleen recht op dalkorting als de reis begint binnen de daluren. Oplaadbaar op verschillende manieren, ook automatisch.

daluren korting bus

Damiware kortingsbon
Megekko kortingscode tweakers
Airmiles korting praxis
Eukanuba korting


Sitemap