Most popular

Kortingscodes werken volgens het zelfde principe, maar dan online. X5korting Verlopen op: 31 december 2016 Pets Place kortingscode: Huisdiergeheimen glazensets voor. Pak deze korting, geldig t/m december 2018, spaar..
Read more
De America Today giftcards zijn beschikbaar voor ieder willekeurig bedrag tussen de 5 en 250. Läs mer, det här kan du få för dina Membership Rewards-poäng. Wil je een..
Read more
Of het sportmedisch advies onder de aanvullende verzekering van een zorgverzekeraar valt kunt u vinden in de voorwaarden van de zorgverzekeraar. Bekijk alle voordelen en kom in beweging! Tijdens fitness..
Read more

Studentenkaart korting kinepolis


studentenkaart korting kinepolis

newsletter. Musea, een klassieker: de korting voor het museumbezoek. Als je dat durft, tenminste. Maar ook bedrijven die niets met de universiteit te maken hebben, sprongen al enige tijd xxl nutrition korting geleden op de korting voor studenten-kar. Ontdek snel welke voordelen de Kisp-cursistenkaart je biedt! Stuur ons een mailtje zodat we deze lijst verder kunnen aanvullen. 10 korting op popcorn, nachos, schepsnoep en softdrinks. Kapper, de meest exclusieve kappers doen het allicht niet, maar heel wat anderen wel. Computers, sommige universiteiten en hogescholen hebben een contract met een computerbedrijf en bieden zo laptops aan voor een prijsje.studentenkaart korting kinepolis

Hierin houden we je op de hoogte van het nieuwste filmaanbod, de leukste events en extra voordelen van de Kinepolis Student Card!
Bovendien maak je kans op straffe prijzen via onze wedstrijden.
Kinepolis heeft zijn privacy beleid aangepast.
Deze tekst vertelt je nu nog duidelijker welke persoonlijke gegevens we van jou verwerken en hoe we jouw klantervaring daarmee kunnen verbeteren, maar ook hoe je die gegevens kan inkijken, corrigeren of verwijderen.
Ons vernieuwd privacy beleid.

Best toch eens vergelijken met andere laptops en tablets, want zelfs met die kortingen staat het niet vast dat het de voordeligste deal. . Als je je portefeuille leegmaakt om op reis te vertrekken, laat die studentenkaart dan maar zitten. Gewoon in je eigen studentenstad, maar nog veel interessanter: ook in het buitenland geven veel musea korting aan studenten. Fine Print is gespecialiseerd in zwart/wit afdrukken voor tentoonstellingen! Voordelen, bij onderstaande handelaars krijg je op vertoon van je studentenkaart een fikse korting! Dendermondsesteenweg Destelbergen Naai- en stoffenwinkels Mertens Service Center In het toonaangevende Service Center Mertens krijg je op vertoon van je cursistenkaart 10 korting op naaimachines. Eet en drink best ook iets op voorhand, of je weekbudget gaat er meteen aan. De kortingen gelden in regel niet tijdens het weekend en de dagen voor een feestdag. Kasteellaan 421a 9000 Gent, alltech. Deze korting is niet cumuleerbaar met andere promoties en kortingen.studentenkaart korting kinepolis

Deze melding niet meer weergeven. Ja, op vertoon van een geldige studentenkaart aan de kassa van geselecteerde bioscopen ontvang je als student korting. Hoeveel eventuele korting je krijgt. Kinepolis Gratis Film Verjaardag CinemaTickets Inkomkaarten.


Sitemap