Most popular

Het mag in ieder geval duidelijk zijn, een bestelling plaatsen bij de webwinkel otto kan steeds in alle veiligheid en betrouwbaarheid gebeuren. DeathAdder Essential voor 27,99, bestel deze DeathAdder Essential..
Read more
Ze leven op een grote open vlakte, allemaal bij elkaar. Vooral in de frisse wintermaanden is dit een heerlijk tropisch uitstapje! Augustus 2018, een dagje Burgers Zoo nu met 29..
Read more
Geniet van gezonde shakes en pure gerechten. Maar als puntje bij paaltje komt, kun je je hier echt een hele dag heerlijk ontspannen - en dat was voor mij het..
Read more

Plopsaland abonnement korting


plopsaland abonnement korting

Panne bevindt! De korting wordt berekend en afgerond per artikel. Als abonnee geniet je van 10 korting op al je aankopen in onze shops. Tijdens de normale openingsuren 365 dagen welkom om 9u in plaats van 10u. Dans in de K3-Disco, spring tussen Dansende Fonteinen, klim in Plops speelboom, maak een bloedstollende vaart op de Wickiebaan, geniet van een spetterende Show van je Studio 100-helden in het nostalgische amfitheater en trotseer De Woeste Zee! . Het meest bezochte pretpark van Belgi combineert de magie van Studio 100 met het plezier van meer dan 50 attracties voor jong en oud. Daarnaast maak je een interactieve vliegrit op de vliegtuigmolen Sky Fly, waarbij iedere piloot zelf beslist hoeveel actie hij wenst te ervaren. Grote kleinkinderen, het woord kleinkind mag je trouwens erg ruim nemen. Ontdek alle evenementen op! Diergaarde Blijdorp (Rotterdam, NL 2 x gratis toegang, geldig tot. Nog niet spannend genoeg?

Plopsa kortingen - 40 korting in november 2018 Plopsa - 6 Promotiecode Black Friday Korting November Plopsa korting -10 tickets, abonnement en promotiecodes Plopsa abonnement 2018 Voordelen, beoordelingen en korting

Niet geldig op verhuur, jetons voor draaimolen, postzegels, boeken, media, service artikelen en promoties. Hou bovendien het met korting reizen met ns business card ZOOmagazine goed in het oog, want daar worden nog extra promoties voor abonnees aangeboden. Bij mooi weer amuseer je je te pletter in de ruime buitenzone met De Dansende Fonteinen en het K3-Verkeerspark. Je betaalt slechts 55 voor een tienbeurtenkaart. Laat je onderdompelen in de magische wereld van je favoriete Studio 100-helden. Misschien beginnen de leeuwen net aan hun ochtendgymnastiek! Wist je trouwens dat de meeste dieren vroeg in de ochtend veel actiever zijn dan overdag? Korting op een menu in het Prinsessia Restaurant (10). Je oogappeltjes onder de 3 jaar komen er gratis.

Plopsaland abonnement korting
plopsaland abonnement korting


Sitemap