Most popular

Auch Euer Kundenkonto sowie der Status Eurer Bestellungen sind jederzeit einsehbar. Optimaal gebruik maken van een asos kortingscode Als je iets wilt bestellen op m (klik op add to bag..
Read more
See site for details. Example Coupons - SkinnyMint Promo Codes as Below: Up to 20 Off your purchase 28 Day Ultimate Teatox -.90 Up to 15 Off retail prices Get..
Read more
Dan kun je deze binnen veertien dagen retourneren, je zal dan binnen de volgende veertien dagen het betaalde gedrag teruggestort krijgen. VoordeelVanger aanbieding, het aanbod verandert elke dag en loopt..
Read more

Ret korting 65


ret korting 65

65 jaar of ouder bent, reis je 1,5 uur voor 2,00. . Icon, beste antwoord door Thom 16 augustus 2014, 18:52, er zijn diverse kortingen als u een abonnement neemt. In het weekend is het abonnement de hele dag geldig. De korting geldt voor het basistarief en het instaptarief. GVB, Connexxion EBS: Gratis reizen in Amsterdam. Het is geen duur betaalnummer. Hun abonnement loopt gewoon door. Extra kortingen bij OV-bedrijven, er zijn naast deze standaardkortingen een aantal extra producten die voor 65 ers interessant kunnen zijn. Kijk op voor kortingsabonnementen. Zie ook, online een persoonlijke OV-chipkaart aanvragen, instaptarief en basistarief.

ret korting 65

Vrij reizen voor 65 -plussers - ret.nlret korting 65

Heb je nbsp;meerdere persoonlijke kaarten? Kinderen en reizigers van 65 en ouder reizen met korting vanwege hun leeftijd. . Check eerst de geldigheidsdatum van nbsp;je kaart. Bij Arriva geldt de leeftijdskorting wel voor korting laser ontharen de bus, maar niet voor de trein. Met een dalvrijabonnement voor 42 euro per maand kunt u elke dag vrij reizen in de daluren. De spits is van.30-09.00 en van.00-18.30. Informeer bij je vervoerder naar de mogelijkheden. 9292 reist met je mee, blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via. HTM: Haagse Ooievaarspashouder 65, ben je ouder dan 65 jaar en heb je de Haagse Ooievaarspas? Zo reis je altijd gratis met de trams van HTM en de bussen van HTMbuzz. Iedereen van 65 of ouder krijgt tot meer dan 50 korting op de prijs van Dal Vrij. De RET Servicepunten zijn gevestigd in station Rotterdam Centraal, metrostation Beurs, metrostation Zuidplein en in de Servicewinkel van de RET aan de Laan op Zuid 2 in Rotterdam (bij metrostation Wilhelminaplein).


Sitemap