Most popular

All accommodation, features, special Kids Academies, build a dream hut in the Building Academy or design haute couture at the Fashion Academy. Er zijn namelijk ook bijzondere en luxe exemplaren...
Read more
Alleen voor Thalys is deze korting niet geldig. Wilt u de prijs van uw rit met 40 Samenreiskorting weten? Kies 'Tonen alle producten op kaart'. Kies voor de optie Samenreiskorting..
Read more
Korting op winterartikelen, rond februari, als het einde van de winter is aangebroken, gaan bij m heel veel winterartikelen in de sale. Redenen genoeg dus om je aan te melden..
Read more

Ns ticket kopen korting


ns ticket kopen korting

Meest gekocht, dagretour, heen en weer op hetzelfde traject. Wel in de Intercity Direct tussen Schiphol en Rotterdam en de ICE, al moet je bij deze laatste twee wel een toeslag betalen. Van deze treinkaartactie eens kennis te maken met deze trendy nieuwkomer. Dat kost 25,70 euro. Hier klik je het aantal te bestellen treinkaartjes aan en betaal je met iDeal. Een enkele reis naar uw bestemming.

Ns ticket kopen korting
ns ticket kopen korting

Klik hier voor de adressen. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail met daarin een vouchercode-link. Hoe werkt dit nu? Ik heb.00 uur 40 korting, maar ik moet voor die tijd al de reis beginnen. Is de code nog niet automatisch voor u ingevuld? Hoe schaf ik deze voordelige treinkaartjes aan. Hoe moet ik dat regelen?

Des te meer reden.m.v. Wanneer je hierop klikt kom je op de pagina terecht waar je ze kunt verzilveren en je de e-treintickets kunt uitprinten. In de Thalys is dit voordelige treinkaartje niet geldig. Bekijk de handleiding, couponcode verzilveren (PDF, 193 kB) voor extra hulp bij het verzilveren van uw couponcode.

Gamma korting 20 procent
50 korting lidl
Eten en zo zwolle korting


Sitemap