Most popular

Ontdek snel de 'End of summer ' gadgets van! Bekijk hier de laatste nieuwe promoties, kortingen en aankondigingen van nieuwe producten of uitverkoop. Met én simpele klik op de knop..
Read more
Enerzijds ziet men dat de overheid zijn doelgroep voor financile bijstand en kortingen aan het beperken. Krijg ik als ik een persoonlijke ov chipkaart heb automatisch seniorenkorting, ben 66..
Read more
Dus heb ik ze lekker besteld hoor. Palmer koffie kop en schotel porselein - 17,5 cl inhoud ( 10:02) Levi 200 stuks bedrukt besteld met eigen logo. Goede service en..
Read more

Ns ticket kopen korting


ns ticket kopen korting

Meest gekocht, dagretour, heen en weer op hetzelfde traject. Wel in de Intercity Direct tussen Schiphol en Rotterdam en de ICE, al moet je bij deze laatste twee wel een toeslag betalen. Van deze treinkaartactie eens kennis te maken met deze trendy nieuwkomer. Dat kost 25,70 euro. Hier klik je het aantal te bestellen treinkaartjes aan en betaal je met iDeal. Een enkele reis naar uw bestemming.

Ns ticket kopen korting
ns ticket kopen korting

Klik hier voor de adressen. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail met daarin een vouchercode-link. Hoe werkt dit nu? Ik heb.00 uur 40 korting, maar ik moet voor die tijd al de reis beginnen. Is de code nog niet automatisch voor u ingevuld? Hoe schaf ik deze voordelige treinkaartjes aan. Hoe moet ik dat regelen?

Des te meer reden.m.v. Wanneer je hierop klikt kom je op de pagina terecht waar je ze kunt verzilveren en je de e-treintickets kunt uitprinten. In de Thalys is dit voordelige treinkaartje niet geldig. Bekijk de handleiding, couponcode verzilveren (PDF, 193 kB) voor extra hulp bij het verzilveren van uw couponcode.

Gamma korting 20 procent
50 korting lidl
Eten en zo zwolle korting


Sitemap