Most popular

Je reist dan met 40 korting buiten de spits. Dan kun je niet langer gratis met je Studentenreisproduct reizen. Hoe u het heeft weten in te trekken en daarna toch..
Read more
Dagelijks zorgen wij ervoor dat jij beschikking hebt tot een actuele lijst met de nieuwste en belangrijker nog werkende. Kies een leveringsmethode en druk op Verder. Limango.nl ontvang jij 10..
Read more
Kijk op de website van ReplaceDirect voor een uitgebreide handleiding, hoe je jouw product op stuurt voor reparatie. Je hoeft namelijk alleen de reparatieprijs te betalen (prijslijst is te vinden..
Read more

Staffelkorting in het engels


staffelkorting in het engels

te zetten om de kosten zo beperkt mogelijk te houden. In order to be able to plan capacity utilisation, AVR IW asks suppliers each year to indicate how much waste they plan to supply and gate fees are calculated during the year on the basis of the corresponding staggered rebate. Betekenis opzoeken, ben je op zoek naar de definitie (betekenis) van een woord? In the on-trade market segment the brewers coordinated the rebates granted to pubs and bars, which are the main element of pricing, using the "sliding scale". Om haar capaciteitsbenutting te kunnen plannen, vraagt AVR IW haar aanbieders jaarlijks op te geven hoeveel afval zij denken te gaan aanbieden en in de loop van het jaar worden acceptatietarieven berekend op basis van de overeenkomstige staffelkorting. EN: less 5 discount, nL: 10 shilling zonder korting. Vraag het dan.

As indicated in point 99, the system of non-discriminatory staggered rebates can be accepted for this reason. Deze staffelkortingen worden vooraf vastgesteld en gelden wanneer, samen met het DTO-afval, minstens 75 van hetzelfde volume hoogcalorisch afval wordt aangeboden. Similarly, incremental rebate schemes are in general more likely to give resellers an incentive to produce and resell a higher volume than retroactive rebate schemes.

Door het systeem van niet-discriminatoire tarieven en staffelkortingen voor alle aanbieders - dus ook voor AVR IW - wordt de door de maatregelen veroorzaakte verstoring van de mededinging beperkt. Evenzo is bij regelingen met staffelkortingen doorgaans eerder te verwachten dat wederverkopers daarmee een prikkel krijgen om een groter volume te produceren en door te verkopen dan bij regelingen met retroactieve kortingen. NL: prijsverlaging, nL: prijsvermindering, nL: reductie, nL: vermindering, uitdrukkingen en gezegdes, nL: met 5 korting. Publiciteit, publiciteit, publiciteit, uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. EN: 10 shilling nett, staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Ingeval het daadwerkelijk geleverde volume aan het einde van het jaar hoger of lager ligt dan opgegeven, volgt terugbetaling of wordt een aanvullende heffing berekend, om op basis van het daadwerkelijk geleverde volume de correcte staffelkorting in rekening te brengen.

Is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004.
Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
De gebruikelijke vorm van een voorwaardelijke korting is dat de afnemer een korting krijgt indien zijn aankopen over een vastgestelde referentieperiode een bepaalde drempel overschrijden, waarbij de korting wordt verleend voor zijn volledige aankopen (retroactieve kortingen) of alleen voor de aankopen boven het volume dat.
Wij gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring op onze website te bieden.
Door de website verder te gebruiken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies.

Ahoy hengelsport kortingscode


Sitemap