Most popular

Klik hier om de link opnieuw te openen. Zolang je er dus niet aan begint persoonlijke informatie te delen, kun je er zeker van zijn anoniem te zijn. Of je..
Read more
Ik wist hier namelijk niets van. Dan krijg je 50 korting op een ander NS-jaarabonnement dat wél bij je past. Daarna is de actiecode niet meer geldig. Je reist dan..
Read more
Studenten kunnen bij New York Pizza profiteren van extra korting. In beide gevallen moet je wel je studentenkaart even laten zien in de pizzeria of aan de koerier. Wat trouwens..
Read more

Specsavers korting


specsavers korting

als de verzekerde aan én of beide ogen geopereerd is vanwege een lensafwijking als. Gaat u naar een leverancier die niet door Menzis is gecontracteerd, dan heeft u voorafgaande toestemming van Menzis nodig. Niet-gecontracteerde zorgaanbieder: conform gecontracteerde zorg, 65 van de rekening tot maximaal 65 van gemiddelde gecontracteerde tarieven. Bekijk uw voordeel 20 korting op de SPIbelt. Bekijk uw voordeel, diabetes testmateriaal, u krijgt nu 5 extra korting op diabetes testmateriaal bij een bestelling vanaf 2 producten. Deze korting geldt niet in combinatie met andere kortings- of waardebonnen. JongerenVerzorgd maximaal 75 vergoeding per 2 kalenderjaren. De kortingsbon kan gebruikt worden in combinatie met de dan lopende aanbiedingen* van Pearle korting keukenhof hema en Eye Wish Opticiens. Koop nu een Countdown voordeelpas.

Niet-gecontracteerde zorgaanbieder: het bedrag dat in de Nederlandse marktomstandigheden in redelijkheid passend is te achten. Met actiecode CZ-actie18 krijgt u 25 korting op een Hydranome waterfles. Registreer hier en na het invullen van je gegevens kun je jouw persoonlijke kortingsacties ecomare Countdown voordeelpas kopen. Voor een vergoeding vanuit de Basisverzekering kunt u met de toelichting van uw medisch specialist rechtstreeks naar elke opticien die een contract heeft met Menzis. Meldt u zich dan hier gratis aan. Bekijk uw voordeel, veel korting op iHealth, meet zelf uw bloedsuikerspiegel, bloeddruk of vetpercentage met handige iHealth producten. Voorbeelden van onze partners. Online bestellen van tickets. Heeft u Menzis Basis Vrij?


Sitemap