Most popular

We selecteren alle webwinkels die een kortstondige actie of speciale kortingscode aanbiedt voor de nieuwsbrief, zodat je ook kennis kunt maken met nieuwe webwinkels. Bekijk actie, neckermann kortingscode, met deze..
Read more
In je winkelmandje zie je de vraag Heb je een kortingscode? Populaire kortingscodes van winkels die lijken op Large. Klik nu op Doorgaan naar betaling. Wij denken dat je deze..
Read more
Dan kan je tenminste bewijzen wie verantwoordelijk. De overheid raadt aan om slim met water om te gaan tijdens deze warme zomerdagen! Ook Autowas, h2O hergebruikt bijna 90 van het..
Read more

Aviodrome korting


aviodrome korting

Bekijk Skymania in het 4D-filmtheater, zien en horen, maar vooral ook voelen en ruiken. Het parkeertarief bedraagt 6,00 per dag. Per boot Naast Nationaal Luchtvaart Themapark Aviodrome lopen waterwegen, die het mogelijk maken om met de boot naar Aviodrome te komen. Sandra B, Gezin Indrukwekkend om te zien, en van alles te doen Toon beoordeling per criterium Sfeer Prijs/kwaliteitsverhouding Personeel Faciliteiten Aanbod De afgelopen 2 jaar 3 keer in dit museum geweest met de kinderen. Klik om te beginnen op de desbetreffende button op deze pagina waarop 'Bekijk kortingscode' staat. Met kinderen zou ik toch wel een minimumleeftijd van 8 jaar adviseren. De oudste heeft zijn ogen uitgekeken in dr verschillende vliegtuigen waar hij in mocht klimmen. Het Aviodrome is zowieso een goedkoop dagje weg, want zonder korting betaal je ook maar.95 voor kinderen tot 11 jaar.95 voor volwassenen.

Bekijk en bezoek een Boeing 747, ga op de foto met een Uiver, bekijk de Fokker Spin of de Lockheed Constellation. Dan mag je met korting naar binnen. Je kunt er natuurlijk ook een volledige dag of weekend van maken.

Overzichtelijk en eenvoudig, de kortingscodes zijn op relevantie en populariteit gerangschikt, zo zie je de meest gebruikte kortingen altijd bovenaan. De oudste (nu 8) is vooral gecharmeerd van alle speellocaties - zowel buiten als binnen, op meerdere plekken, kan er heel veel gespeeld worden door ondernemende kinderen. Op die manier krijg jij namelijk als eerste de nieuwste kortingscodes, aanbiedingen en speciale koopjes direct in jouw mailbox. Leerzaam voor jong en oud! Een ticket kost (op moment van schrijven) online namelijk 16,50 in plaats van de 17,50 die je aan de kassa betaalt. Stap in de magische tijdmachine en ga op avontuurlijke wijze terug aanbieding sauna 5 mei in de tijd van de historie van de luchtvaart. Kortom, we komen nog wel een vierde keer!


Sitemap