Most popular

Na een verbouwing te hebben gehad is de sauna in Diemen weer open en volledig tot uw beschikking om eens lekker op bezoek te komen. Alle kortingen per sauna op..
Read more
Waarom kun je maar tot én week te voren losse treinkaartjes kopen? Kan ik nog steeds een kaartje met 40 korting kopen of is dat helemaal verlopen? Bestellen, na betaling..
Read more
Hoeveel korting krijg je dan eigenlijk op de jas? 30,00 is dus het vijfde deel van 150,00. Je neemt het oude bedrag en trekt hier het nieuwe bedrag vanaf. Bereken..
Read more

Tikibad korting ing


tikibad korting ing

1nov vr 2nov za 3nov zo 4nov ma 5nov di 6nov wo 7nov do 8nov vr 9nov za10nov zo11nov ma12nov di13nov wo14nov do15nov vr16nov za17nov zo18nov ma19nov di20nov wo21nov do22nov vr23nov za24nov zo25nov ma26nov di27nov wo28nov do29nov. Voor kinderen van 0 tot 4 jaar is er in Playa een verwarmd waterspeelbad gebouwd, waar kleintjes samen met papa en mama urenlang kunnen spetteren. Stel, gezin, groep, registreren, inloggen, filter beoordelingen op: Jordyvl, alleen. Voor amper 15 euro kun je daar tickets kopen voor een dagje Duinrell. Reis dan naar de Van Oldenbarneveltweg met bus. Het tropische, tikibad is het grootste, overdekte waterglijbanenparadijs van de Benelux en biedt maar liefst meer dan én kilometer lang glijbaanplezier. Die achtbaan gaat niet over de kop.

ING, punten - Duinrell, tikibad iNG )tikibad korting ing

Op de hoogte blijven van al het Tiki-nieuws? De beste korting krijg je momenteel bij Tripper :. 6,- korting Den Haag (41 beoordelingen) Nederland op z'n grootst! Er is een groot waterklimtoestel met een tipping bucket, diverse waterspeeltoestellen en 4 te gekke glijbanen. Praktisch Suggesties 2,50 korting Wassenaar (8 beoordelingen) Kom naar Attractiepark Duinrell het Tikibad in Wassenaar en beleef een onvergetelijke, spetterende dag vol familieplezier. Stap dan op het station over op bus 444 of bus 44 naar Park Duinrell. Zwemparadijs, tikibad, het is echter geen gewoon attractiepark: naast deze attracties is er namelijk ook een tropisch zwemparadijs, genaamd het. Voordelige treintickets zijn eenvoudig te vinden via retronintendokopen kortingsbon onze prijsvergelijker. Kijk hier voor actuele prijzen. Is dat toch nog te spannend? Neem een kijkje bij de speciale last minute acties voor een vakantie op Duinrell. Met maar liefst zestien unieke glijbanen is dit bad zelfs het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux!

Tikibad korting ing
tikibad korting ing


Sitemap