Most popular

Nivea SUN Protect Bronze (6). The Ritual of Karma (3 lancaster Sun Sensitive (3 lancaster Sun Kids (3). Verlopen Greetz kortingscodes en acties Helaas. Je ontvang het volledige aankoopbedrag terug...
Read more
En niets is minder waar dan dat jij alleen maar breed wordt bij het doen van krachttraining. Daarnaast hebben we ook een, tech Top. Laat het ons weten! Het ligt..
Read more
November 2018 20 korting op alles met deze m kortingscode Black Friday. Vakantie Verlopen op: 31 augustus 2018 Nu 10 extra korting op de sale met deze m korti. Ontvang..
Read more

Telenet korting smartphone


telenet korting smartphone

wordt gefactureerd volgens het tarief voor mobiel internet dat geldt voor je tariefplan. Bijzondere voorwaarden voor optie Internet Wereld. Meer info lees je in onze. 3 lopende afschrijvingstabellen per klant; de aanvaarding van een bijkomende tabel is niet toegestaan, tenzij de restwaarde van de korting verkregen.a.v. Flash deal Samsung Galaxy A7 *De klant die aan de voorwaarden van de promotie (hieronder) voldoet, betaalt 50 en verkrijgt nadien een terugbetaling van. Ook kunnen er via embedded content eventueel cookies van derde partijen op uw computer geplaatst worden. De internationale tarieven, kan je hier raadplegen. Bijzondere voorwaarden voor optie unlimited calling, optie enkel beschikbaar voor klanten met een Based on you-abonnement.

GSM abonnement met of zonder toesteltelenet korting smartphone

Medpets nl kortingscode, Circus renz international korting, Kinepolis kortingscode,

Meer informatie, ik wil gebruik maken van de aanbieding en meld mij tevens aan voor de nieuwsbrief van en voor kortingscode actie updates van Telenet. De volgende maand gebruik je eerst het niet opgebruikte tegoed van de vorige maand. Je kan de optie echter maar 1 keer per facturatieperiode activeren. Actie beperkt tot én smartphone en niet geldig voor klanten met een lopende afschrijvingstabel, tenzij die onmiddellijk wordt afbetaald. Bellen en sms'en naar speciale nummers, alsook het gebruik van diensten van derde partijen, is niet inbegrepen; het verbruik wordt steeds aangerekend bovenop je eventuele tegoed en/of bundels. Gebruik een Telenet kortingscode voor extra korting. Wij gebruiken cookies en verwante technieken voor de volgende doeleinden: Het meten van uw kortingen, het optimaliseren van de website, integratie van Social media. De mobiele telefonie abonnementen voor particulieren zijn van onbepaalde duur. Bij beindiging van het abonnement door de klant of bij verandering naar een lager tariefplan binnen de 24 maanden, behoudt base zich het recht voor om de restwaarde van de korting op de smartphone terug te vorderen. Korting, telenet, actuele kortingen en aanbiedingen 350, geldig tot, tot 350 voordeel als klant van Telenet.


Sitemap