Most popular

Pak deze code8h4z, december 2018, pak 4 korting op je, linda. Magazine voor maar 35, pak deze korting. Cadeau voor maar 35 Pak deze korting Oktober 2018 Probeer slechts 2..
Read more
Weitere Informationen zu unseren Cookies und dazu, wie du die Kontrolle darüber behältst, findest du hier: Cookie-Richtlinie. De grootste natuurlijke vijanden van hout zijn de aantasting door vocht, blauwschimmel..
Read more
Voor meer informatie kijk op, jaarkaarthouders van Deltapark Neeltje Jans ontvangen 2,00 korting op onze entreeprijzen op vertoon de jaarkaart en de kortingsbon van het Neeltje Jans kortingsbonnen vel. Meer..
Read more

Fitopia sauna korting


fitopia sauna korting

lichaam vanbinnen wat kan cleansen of detoxen. Zo hoefde je niet je geld ten alle tijden bij te hebben voor het bestellen van een simpel frisdrankje en kan je dit lekker veilig opgeborgen houden in de omkleedruimte in je eigen locker. Reserveer online via m/reserveren/5-0-treatment 10/05/18, eerste dagje opgiet zit er op het was al zalig genoten hebben we van jullie enthousiasme op naar morgen een nieuw dagje. Reden : niet bekend! Gooi alle verkiezingsstress van je weg en kom genieten in Saunatopia. Let me make you day petter! Zelf vind ik het fijn dat er 3 sessies zijn, maar ze zouden iets beter gespreid mogen plaatsvinden doorheen de dag. Bij het tijdschrift Flair dat ik elke week vol plezier lees, zat er een bon bij waarmee je voor slechts 18,00 euro per persoon naar een sauna of wellnescenter kon gaan die deelnamen aan de actie. Boek tot en met 1 november jouw dagje ontspanning online en krijg 10 korting op onze spa behandelingen en 4 euro korting op je toegang. Liever genieten kom maandag naar onze sauna vanaf 18 uur en betaal maar 5 euro voor een dagbezoek sauna geen voetbal gekte enkel ontspannen groetjes Francine 06/22/18 Beste sauna vrienden, zaterdag 23 juni zal de opgiet van 15 uur doorgaan om 16 uur.

Hier bent u aan het goede adres voor wellness, verwennerij, sportactiviteiten en nog veel meer.
Fitopia ligt nabij Antwerpen, in het Belgische Edegem.
Hier maakt u kennis met pure ontspanning in de rook van een grote stad.
Maandag - vrijdag: 7u30 - 23u30 Zaterdag: 8u30 - 23u30 Zondag: 8u30 - 20u30.

Slagharen kortingscode september
Moncler kortingscode
Jumpsquare korting nijmegen
Libelle abonnement 50 korting

De Rode Duivels gaan dooooooor! Er zijn cadeaubonnen te verkrijgen in alle mijnbadkamershop korting prijscategorien. Een lijst met alle mogelijke massages is hier te bekijken en de beautygerelateerde behandelingen zoals epilaties en gelaatsverzogingen kan je hier terugvinden. Enkele belangrijke zaken om rekening mee te houden: alleen op dinsdag zijn de deuren geopend voor gasten mét badkledij (op alle andere dagen is badkledij niet toegestaan) voor de mannen is alleen een strakke zwemshort toegestaan een handdoek, badjas en slippers zijn verplicht, je kan. Gegevens en extras, de sauna een dagje bezoeken kan voor 27,50 euro per persoon voor gebruik van alle aangeboden faciliteiten. Het programma: Vrijdag 5 oktober 15 uur: Patrick - Tussen de citrusvelden 17 uur: Francine en Myriam - Duo opgiet met girlpower 19 uur: Patrick - Meditatie sessie met klankschalen 21 uur: Patrick - Totale munt beleving. Kies je favoriete gerecht en ontdek welke partijkleur bij jou past!


Sitemap