Most popular

De onderkomens zijn allemaal ruim en op een natuurlijke manier aangelegd, waardoor de dieren zich gelukkig. De Ontdekfabriek verder lezen. Noord Brabant verder lezen Uit met kinderen - Noord Holland..
Read more
Daarin wordt het vermoedelijke tijdstip van levering aangekondigd. We zorgen dan zo snel mogelijk voor een oplossing. In de mail staat een overzicht van je bestelling en een bestelnummer. Of..
Read more
Binnenkort Bestel tickets Paintball Strand Ermelo, Nederland Paintball Strand: paintballen op een unieke locatie aan strand Horst, Ermelo. We gaan graag nog wat dieper in op de highlights. 3,50..
Read more

Treinkaartje met korting kopen ns


treinkaartje met korting kopen ns

niet voor 9:00 uur s ochtends reizen. Verder worden buitenlandse passen met het Maestro -logo niet geaccepteerd. NS Dalvoordeeluren abonnement Het NS Dalvoordeeluren abonnement is een kortingskaart van de NS, waarmee u het hele jaar door geniet van 40 korting.

Met de treinkaartjes-app en onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de nieuwste NS Dagkaart acties. Vooral bij een automaat op een station dat niet door NS wordt bediend doet dit vreemd aan. Ook het Superdagretour en Weekendretour.

Libelle Zomerweek t/m bestelt u voor 28,- een NS dagretour Almere busreis van Almere Centrum naar het Almeerderstrand een toegangsbewijs voor de Libelle Zomerweek. Studentenreisproduct ophalen, of bevestigen stopzetten. De NS Meereiskaart is te bestellen bij de Spoordeelwinkel geldig en verkrijgbaar t/m 28 februari 2018. Als men geen kaartje koopt kan men op de knop "Stoppen Terug naar het beginscherm" drukken, of de volgende gebruiker kan dat doen, dan komt het scherm weer in de beginstand; dit gebeurt ook automatisch als enige tijd niet op de knoppen wordt gedrukt. Daarvoor hoef je nooit bij te betalen. Alleen bij een check-in/uit bij NS staat het station vermeld.

Ns reizen met korting na afstuderen
Uit met korting efteling
Hifisupply kortingsbonnen
Aanbieding wildsland kortingsbonnen

Uitgangspunt is dat men na de reis niet rood staat. Voor kinderen van 4 t/m 11 jaar is deze treinkaartjes actie zelfs al verkrijgbaar voor 25! Aanvankelijk leverden de automaten ook strippenkaarten, maar die functionaliteit werd verwijderd omdat de automaten te vaak gekraakt werden. Kijk op: /VakantieVeilingen, treinkaartjes bij ActieVanDeDag, er zijn drie verschillende aanbiedingen verkrijgbaar in september 2018. De dagkaarten zijn geldig t/m 26 augustus 2018 en verkrijgbaar in winkels en via de webshop. Doordat de automaten alleen guldens slikten moest men bij een tariefsverhoging creatief zijn. Bij het kopen van een anonieme OV-chipkaart wordt onderscheid gemaakt in vol tarief en 40 korting (dit betreft samenreiskorting, die na het kopen op de kaart kan worden geladen). De verkrijgbaarheid alsmede de prijs van supplementen van NS-abonnementen worden pas zichtbaar na het presenteren van de OV-chipkaart met het betreffende abonnement erop. Men kan er niet met muntgeld betalen. Hiervoor wordt een toeslag van 0,50 in rekening gebracht. De dagkaarten zijn voor 16 verkrijgbaar en van maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur te gebruiken (in het weekend de hele dag) in de periode van 11 april t/m Dagretour Warme Drank/Croissant T/m 29 februari 2016 bestelt u een NS Dagretour Koffie/Thee en een croissant. Meer informatie vindt u op: /Groepsticket Goedkope treinkaartjes naar Belgi T/m is het mogelijk om een goedkope treinkaartjes naar Belgi te bestellen, waarmee u naar elke bestemming in Belgi kunt reizen.

Je bespaart hierbij ongeveer 70 ten opzichte van een reguliere NS Dagkaart. Bij Blokker, Hema, Kruidvat of AH kun je regelmatig goedkope treinkaartjes kopen voor een bedrag tussen de 12 en 18 euro. Dat is niet verkrijgbaar in de Nederlandse kaartautomaat.


Sitemap