Most popular

Een ware traktatie voor het lichaam is het ondergaan van een van de schoonheidsbehandelingen of massages. Om je verwendag in stijl af te sluiten, heeft sauna Dennenmarken ook een..
Read more
Klik voor kortingscode Fun en Feest Exclusieve Kortingscode Fun en Feest 5 Korting Klik voor excusieve code Webprint Met deze actiecode van Webprint ontvang je 50 gratis fotoafdrukken. Zo..
Read more
Wat valt er precies onder belastbaar inkomen?, vraagt u zich misschien. Kijk vervolgens in welke schijf uw laatstverdiende belastbaar inkomen valt. 46 Dat betekende dat de pensioenen weer niet werden..
Read more

Week ov korting in het weekend


week ov korting in het weekend

de rest van het jaar.00 uur tot 16 augustus 2018.00 uur. Overweeg dan eens Dal Vrij of Altijd Vrij. Op saldo reizen met korting van zaterdag.00 uur tot maandag.00 uur. Heeft uw kind nog geen OV -chipkaart? Goed om te weten U krijgt gratis een nieuwe persoonlijke OV -chipkaart bij uw bestelling van een jaarabonnement. Overzicht dagen en tijden, weekabonnement.

Extra voordelig voor 65-plussers Iedereen van 65 of ouder krijgt tot wel 30 korting op de prijs van Weekend Vrij. Tijdens de feestdagen en vakanties reis je gratis met een weekend studenten, oV -chipkaart. Wilt u overstappen op een duurder abonnement? Hoe het werkt volgende.

Fashion factory kortingsbonnen, Leerhotel het klooster kortingsbon, Otto kortingscode verzendkosten, Medpets nl kortingscode,

Een weekend studenten OV is tijdens weekenden geldig en vrijdag vanaf 12:00 uur, maar ook tijdens feestdagen en vakanties. In het weekend reist u de hele dag met korting. Meereizen met korting In de trein mogen 3 personen met u meereizen met korting. Reist u per maand meerdere keren in het weekend, dan is Weekend Vrij vaak de voordeligste keuze. De voordelen op een rij, samenreiskorting : 40 korting voor 3 medereizigers, geldig op binnenlandse trajecten van Intercity Brussel, Intercity Berlijn en ICE International. In het weekend reist u onbeperkt van vrijdagavond.30 uur tot maandagochtend 04:00 uur.

week ov korting in het weekend


Sitemap