Most popular

Gelukkig is er HubHub: hiermee kun je voor een zacht prijsje jouw grote aankoop van deur tot deur laten bezorgen! Verloopt op : Altijd geldig, geplaatst : 2 jaar geleden)...
Read more
W kolekcji holenderskiej firmy znajdziesz te cae mnstwo modnych ubranek dla niemowlt oraz maych dzieci, ktre - podobnie jak stroje dla mamy - s kolorowe, wietnie uszyte i posiadaj..
Read more
Hier worden wij op gevonden, zo veel mogelijk korting op je bestelling, dat willen we allemaal toch? Vele mensen gingen u al voor door te bezoeken en gebruik te maken..
Read more

Beeld en geluid kortingsbonnen


beeld en geluid kortingsbonnen

iDance bluetank1, apple iPhone 7, apple iPhone 7, microgolfoven. Indien bezoekers moedwillig aanwijzingen en gebruiksvoorschriften negeren, dan kan het bedieningspersoneel hen van het gebruik uitsluiten zonder dat teruggave van entreegelden opeisbaar. Uitzondering op deze regel vormen blindengeleide honden en (huis-)dieren van de directie. In geval van beschadiging of vermissing van voorwerpen uit het interieur of exterieur van de gehuurde locatie en het park, behoudt Mondo Verde zich het recht voor om de opdrachtgever van het feest of evenement dan wel diens belanghebbende hiervoor aansprakelijk te stellen. Sommige dieren kunnen bijten, dientengevolge mogen bezoekers geen handen door de hekken of in de kooien steken en moet er zorgvuldig omgegaan worden met persoonlijke bezittingen zoals brillen, fototoestellen, enzovoort. Het is verboden om op het parkeerterrein, bij de hoofdentree of in het park zelf entreekaarten voor het park of toegangsbewijzen voor door Mondo Verde georganiseerde evenementen door te verkopen. Lees meer geef je mening en win elke maand een cadeaucheque van. AEG T8DBE84W, reviews (0 nespresso Inissia, nespresso Inissia. Beplanting, in welke vorm dan ook, mag niet geplukt, gestekt of uitgetrokken worden. Mondo Verde is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor schade aan autos ten gevolge van inbraak, aanrijding, of anderszins. No content, onze troeven, producten in de kijker, droogkast met warmtepomp.

Thalys kortingsbonnen, Mamyloe kortingsbonnen, Aanbieding wildsland kortingsbonnen,

Bezoekers zijn zelf verantwoordelijk voor schade die en/of letsel dat door hun wangedrag en/of door het niet volgen van aanwijzingen van personeel ontstaat. Attracties EN speeltoestellen, het meenemen van loopfietsen, stepjes, skateboards, hoverboards, segways, ballen, rolschaatsen, drones en op afstand bestuurbare voorwerpen zijn helaas niet toegestaan in Mondo Verde. Er wordt onder de 18 jaar geen alcohol verstrekt, bij twijfel wordt om ID kaart of paspoort gevraagd. Parkregels, om het bezoek aan Mondo Verde voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken gelden er parkregels. Na de ontvangst van een vrijblijvende offerte betreffende feesten en evenementen, blijft de optie op afgesproken zalen en locaties vier weken geldig. Indien bezoekers situaties opmerken die mogelijkerwijs tot schade en/of letsel kunnen leiden, dan verzoeken wij hen een van onze medewerkers hierover te informeren. In geval van een aanbetaling die leidt tot de definitieve reservering, krijgt de opdrachtgever een factuur die binnen twee weken betaald dient te worden en die vervolgens na afloop van het feest verrekend zal worden met de totaalfactuur. Mondo Verde is in elk geval niet meer aansprakelijk voor schade en/of letsel indien de melding plaatsvindt na het verlaten van het park. Reserveringen betreffende feesten en evenementen worden definitief met een aanbetaling, de hoogte van de aanbetaling is per feest of evenement door de salesmanager van Mondo Verde vast te stellen. Als bezoekers niet in beeld wensen te komen, mijden zij beter de locaties waar een filmploeg op dat moment bezig.


Sitemap