Most popular

Soldaat van Oranje aanbieding. Samen met zijn vrienden leidt hij een onbezorgd studentenleven tot de Duitsers binnenvallen in 1940. Bekijk actie, zolang de voorraad strekt, zooplus actie. Maar heb je..
Read more
De 25 korting geldt op een complete bril met een montuur vanaf. Meer informatie in de winkel of kijk. Dan kun je gratis reizen op je persoonlijke OV-chipkaart aanvragen...
Read more
Een vervangende pas voor een kind (t/m 17 jaar) kan alleen door een ouder/verzorger worden aangeschaft. Leer bij met een workshop en reis af naar de mooiste bestemmingen. Van 3..
Read more

Korting tandemsprong texel


korting tandemsprong texel

certificaat en/of je Foto /Video reportage al voor je klaar. Je kunt de beelden dan meteen bekijken bij de balie of in onze 'blokhut'. Kleding waarin je je normaal kunt bewegen is prima. Voor bril dragers hebben we extra grote springbrillen; die passen over je bril heen. In de video kun je goed zien dat je ver boven de wolken uit het vliegtuig springt; daar is alles zonnig en blauw! Dit heeft twee redenen: zodat je weet wat je precies te wachten staat zodat je goed begrijpt wat we tijdens de vlucht en tijdens de sprong van je verwachten Dit zijn eenvoudige handelingen die je makkelijk kunt onthouden.

Hiermee zweef je zachtjes, hangend aan uw jumpmaster, terug naar Texelse bodem. Vlak voor familie, vrienden en toeschouwers maak je een perfecte landing; als een veertje bereik je de grond. Voor de tandemsprong is geen medische verklaring nodig. Texel valt onder de provincie Noord-Holland en is verreweg het grootste Waddeneiland van ons land.

korting tandemsprong texel

Je Tandemmaster stelt zich aan je voor. In werkelijkheid gaat de tandem nog steeds met zo'n 15km/uur naar beneden. Een ervaring die je de rest van je leven niet meer vergeet. Als we in het vliegtuig zitten voorziet je instructeur je namelijk van een springbril. Als grove duimregel kun je er vanuit gaan dat je ongeveer zes jaar oud moet zijn om te kunnen springen tot aan het moment dat je een rollator nodig hebt om zelfstandig te kunnen lopen. Nu een tandemsprong reserveren, hoe gaat het in zijn werk? Een van onze instructeurs geeft je een korte grondinstructie zodat je precies weet wat er gaat gebeuren. Je kunt bij deze kluisjes zelf een pincode instellen waarmee je het kluisje na je sprong weer kunt openen. Die hebben we hier op een rij gezet. Hoe hoog spring je uit het vliegtuig?


Sitemap