Most popular

Daarom wil ik graag de beschikking krijgen over de vrij reizen dagen. En hoe ik dat moet regelen wanneer ik een dag vrij ga reizen. Het Voordeelurenabonnement wordt niet..
Read more
Niet eten in het museum, behalve op daarvoor aangewezen plaatsen. In het laboratorium ga je aan de slag met allerlei proefjes, ingedeeld op leeftijd en met of zonder begeleiding. Koop..
Read more
Selecteer categorieAudio, Video, Tv en MuziekAuto's, Motoren en FietsenBaby's en KinderenBloemen, Dieren en PlantenBoten en WatersportBouw en GereedschapCadeaus en GadgetsComputers, Tablets, Software en GamesDating, Forum en ChatE-cards en 18Eten en..
Read more

Arriva korting scholieren


arriva korting scholieren

korting op regionale treintrajecten is mogelijk op: Arnhem Tiel (Arriva arnhem Winterswijk (Arriva en Breng winterswijk Zutphen (Arriva). De weekenden en feestdagen bus en trein de hele dag. Voor meer informatie lees je hier ons privacybeleid. Waddeneilanden - Ameland, Terschelling Vlieland. Regio De provincie Gelderland biedt, in samenwerking met Arriva, Syntus en Connexxion scholieren tijdelijk een korting van 100,- als zij het jaarabonnement Altijd Korting Scholier aanschaffen. Bekijk NS abonnementen, lees voordat je een abonnement koopt goed de voorwaarden.

Daar waar uitzonderingen gelden, staat dit vermeld in de voorwaarden. OV prijswijzer van 9292 laat simpel en snel zien welk abonnement voor jou het voordeligste. Arriva Altijd Vrij Fryslân Stad, Streek en Qliner 12-18 jaar 100.000, altijd Korting Scholier 50 korting voor 12-18 jaar 17,50 175, arriva Altijd Vrij Leeuwarden 45 450, arriva Altijd Vrij Leeuwarden 12-18 jaar 30 300, prijzen per 01 augustus 2018, onbeperkt reizen met. De jaarabonnementen kunnen tot en met 31 december 2013 worden gekocht en zijn na aanschaf een jaar geldig.

Arriva - Scholieren en studenten OV-chipkaartproducten van Arriva Altijd Korting Scholier 50 - Arriva abonnementen Scholierenkorting voor regionale bus en trein - Rheden

Kijk ook eens bij de abonnementen die gelden voor Gelderland, Overijssel Flevoland (excl NS en Valleilijn, Almere en Lelystad). Scholieren kunnen het jaarabonnement Altijd Korting Scholier aanschaffen via de website Ervaar het OV (zie Links). Normaal kost het abonnenment 165,-, maar voor het schooljaar wordt dit product aangeboden voor. 159.590 Stadsbussen van Arriva in Lelystad Product Maand Jaar Arriva Altijd Vrij Lelystad 46,50 465 Arriva Altijd Vrij Lelystad 12-18 jaar 31,50 315 Bussen van Arriva in Gelderland (Achterhoek Rivierenland) Producten* Maand Kwartaal Jaar Arriva Altijd Vrij Gelderland Bus 128,00 345,45.186,75 Arriva Altijd Vrij. Loopt jouw abonnement dit jaar af? U bent hier: Home, shop, oV-chipkaart abonnementen, arriva abonnementen, arriva altijd korting. Geldig: In alle Arriva stads-, streek- en buurtbussen in Noord-, Zuidwest- en Zuidoost Fryslân. Hier en druk op, vind ik leuk. Niet geldig op de nachtlijnen en de OV-shuttle in Limburg, in de bussen van Breng op het traject Venlo-Nijmegen en bij andere vervoerders.

Met beide abonnement mocht onbeperkt gereisd worden in de daluren met de bussen en/of treinen van Arriva in Nederland. Per zijn deze twee landelijke Arriva Dal Vrij abonnementen niet meer te koop of te verlengen. Arriva scholierenabonnementen Voor wie. Scholieren in de leeftijd 12 t/m 18 jaar. Per regio waar Arriva rijdt zijn er scholierenabonnementen beschikbaar.


Sitemap