Most popular

Dan is Dal Voordeel voor u nog voordeliger! De daluren zijn vr 6:30 en na 9:00. Maar is het een verbetering voor de reiziger? De daluren zijn bij de Intercity..
Read more
Dat mag ook een anonieme kaart zijn. Kies voor Samenreiskorting en vervolgens voor de gewenste klasse. Abonneehouders plus maximaal drie medereizigers mogen vervolgens met 40 korting reizen met de trein...
Read more
Het betreft een vliegreis met vier overnachtingen in Hotel Nord1901 of een gelijkwaardig hotel/appartement, inclusief huurfiets. Niet aanbetalen is geldig op alle door TUI georganiseerde pakketreizen voor Zonvakanties, Verre reizen..
Read more

65 plus korting museumjaarkaart


65 plus korting museumjaarkaart

leeftijdkorting. 9292 reist met je mee, blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via. Met een Dal Voordeel abonnement reis je met 40 korting in de trein bij alle treinvervoerders tijdens de daluren en in het weekend. U kunt ook ideen opdoen bij.

Is een museumjaarkaart de moeite waard voor 65-ers65 plus korting museumjaarkaart

Enkele 65-plus voordeeltjes op een rij - Leef je pensioen65 plus korting museumjaarkaart

Zo reis je altijd gratis met de trams van HTM en de bussen van HTMbuzz. Iedereen van 65 of ouder krijgt tot meer dan 50 korting op de prijs van Dal Vrij. U kunt albums bekijken, kopen of uw eigen album laten taxeren. Bent u anwb lid kijk dan ook even of er een speciale kortingsactie is voor musea, dierentuinen, evenementen, saunas of attractieparken. Korting krijgt u bij.


Sitemap