Most popular

Dit is om inzicht te geven en mensen te voorzien van collectieve kortingen op hun zorgpremie. Zo kun je eenvoudig vergelijken bij welke verzekeraar jij het meeste voordeel op je..
Read more
Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en word fan van onze Facebookpagina). Voor jou uitgelegd in een 3 simpele stappen. Daarnaast ben je niet altijd op de hoogte welke..
Read more
Cookies voor Website-analyse, om onze bezoekersstatistieken bij te houden maken we gebruik van Google Analytics. Sale op de meest vette sneakers! Wil jij tijdens het dragen van je kleding een..
Read more

65 plus korting museumjaarkaart


65 plus korting museumjaarkaart

leeftijdkorting. 9292 reist met je mee, blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via. Met een Dal Voordeel abonnement reis je met 40 korting in de trein bij alle treinvervoerders tijdens de daluren en in het weekend. U kunt ook ideen opdoen bij.

Is een museumjaarkaart de moeite waard voor 65-ers65 plus korting museumjaarkaart

Enkele 65-plus voordeeltjes op een rij - Leef je pensioen65 plus korting museumjaarkaart

Zo reis je altijd gratis met de trams van HTM en de bussen van HTMbuzz. Iedereen van 65 of ouder krijgt tot meer dan 50 korting op de prijs van Dal Vrij. U kunt albums bekijken, kopen of uw eigen album laten taxeren. Bent u anwb lid kijk dan ook even of er een speciale kortingsactie is voor musea, dierentuinen, evenementen, saunas of attractieparken. Korting krijgt u bij.


Sitemap