Most popular

Als de betaling binnen is, ontvang je je nieuwe CJP-pas binnen twee weken. De CJP-kortingen zijn ook terug te vinden in de CJP-app, lekker overzichtelijk en altijd bij de hand...
Read more
Wij willen iedereen de kans geven om te kunnen profiteren van dit voordeel. Er is natuurlijk niets vervelender dat wanneer jij denkt nog even korting te scoren en komt erachter..
Read more
Waarom ook niet, je zal zien dat laarzen kopen ook een leuke opdracht. Zodra je 25,- aan ledenkorting hebt gespaard, kun je een uitbetaling aanvragen. Daarnaast hebben de schoenenwinkels zich..
Read more

Thermen holiday korting


thermen holiday korting

alle faciliteiten, gebruik van treatments Purifying Charcoal Mask. Vanaf nu ontvangt u de beste kortingacties in uw mailbox. Al het personeel is vriendelijk en behulpzaam.

Thermen Holiday Korting & Aanbiedingen (Actie Acties & Kortingen - Dagje Sauna Thermen Holiday Thermen Holiday Schiedam - sauna korting en aanbiedingen 2018

Je betaalt maar 12,95.p. In de horeca is de bediening kortingsbon marker museum effici«nt en vriendelijk, en het eten smaakt voortreffelijk en is niet belachelijk duur. Geniet van de bijzondere saunas, waaronder de Hobbitsauna, de aquariumsauna, bioscoop sauna, de muziek sauna, de diehard sauna en de Kelosauna. Tip, dagentree voor 2 vanaf 1,00 (t.w.v. Zie ons Privacy- en Cookiebeleid. Heel compleet aanbod van saunacabines, met enkele minder voorkomende varianten zoals een filmsauna en een aquariumsauna (dunbevolkt met vissen, overigens - ik zag er drie, dus de luchtbellen zijn een grotere attractie dan de vissen). Elke dag nieuwe saunakortingen een aanbiedingen. Ga voor een hapje en een drankje naar een van de restaurants en kom volledig tot rust in een van de rustruimtes. Klik op bovenstaande sterren om jouw Thermen Holiday beoordeling achter te laten.


Sitemap