Most popular

Taxes, fees not included for deals content. TripAdvisor LLC is not responsible for content on external web sites. Weitere Informationen zu unseren Cookies und dazu, wie du die Kontrolle darüber..
Read more
As completely as possible, from the start has tried to run a webshop that is attractive for its users, not only in appearance but also in assortment. EasyParts, a wide..
Read more
September 2018 Sportartikelen met korting tot 70 in de outlet Pak deze korting September 2018 Bij m ontvang je tot 50 korting op tassen Pak deze korting September 2018 Korting..
Read more

Anonieme ov chipkaart met korting reizen


anonieme ov chipkaart met korting reizen

je 65 bent bij andere vervoerders met 34 korting reizen). Als u uw OV - chipkaart alleen gebruikt om in-en uit te kortingscode sacha checken of om op te laden, zou hij een aantal jaar lang bruikbaar moeten zijn. ANP, waarom wil Jonker niet dat de NS weet waar hij naartoe reist? "Het is nu misschien voor 1 procent van de mensen relevant. Voor stads- en streekvervoer geldt een korting van. . Reizigers hadden de mogelijkheid nog om met een papieren kaartje te reizen, stelde een woordvoerder van het CBP. Ze reizen dan bij de NS met 40 korting en bij overige OV -bedrijven met 34 korting op hun OV - chipkaart. Klein probleem: dan moet hij wel elke keer iemand vinden die precies dezelfde reis als hij maakt. Icon, beste antwoord door Femke NS, 10:18, beste Gonnie, Het is mogelijk om de samenreiskorting te zetten op een anonieme, oV - chipkaart.

XXL Nutrition Korting - Alle huidige aanbiedingen HelloFresh kortingscode November 2018 Emma, matras, online matras bestellen Watch 2, day kortingscode : 40 korting in september 2018

Het product Samenreiskorting kan ook op een anonieme, oV zorgverzekering vergelijken 2018 korting - chipkaart geladen worden. Michiel Jonker, volgens Jonker gaat het dus niet per se om de NS, maar is het grote gevaar dat er op meerdere plekken data van je wordt verzameld. Vraag uw anonieme OV - chipkaart aan door te klikken op onderstaande afbeelding. Probeer uw OV - chipkaart niet te buigen door opslag in uw portemonnee. U hoeft bovendien de anonieme, oV - chipkaart niet meer te activeren voor NS als u die bij ons bestelt.

U kunt met het hele gezin reizen op de anonieme OV - chipkaart. Is het mogelijk om meereiskorting te laden op een anonieme chipkaart? Namelijk dat je niet gediscrimineerd mag worden als je je privacy wil behouden." De woordvoerder van de NS laat nog weten dat Jonker wél met korting kan reizen met zijn anonieme ov - chipkaart.


Sitemap