Most popular

Volg ONS voor meer buiten. Gratis levering vanaf 30,-, gratis retour in onze winkels 365 dagen bedenktijd, uIT DE folder 365 dagen bedenktijd Ruilen mag tot een jaar na..
Read more
Op het einde van je reservering kan de kortingscode toegepast worden en wordt de korting meteen verrekend in de prijs. Ga naar de rubriek Hulp nodig? Deze voorwaarden gelden..
Read more
Tijd om te gaan winkelen dus! Je kunt een magneetbord met een basisset magneetjes (voor peuters of schoolgaande kinderen) kopen, of gewoon een aantal losse magneetjes. Ook hebben verkopen ze..
Read more

Jumpsquare korting nijmegen


jumpsquare korting nijmegen

8 jaar) die zich fit genoeg voelt of zich juist fitter wilt gaan voelen. Tijdens schoolvakanties, dagelijks geopend vanaf.30 uur, bekijk de Prijzen. Vanaf het gezellige terras kun je de gehele Jump-Area overzien en genieten van de goede muziek. Let op: - Het meebrengen en/of nuttigen van eigen consumpties is niet toegestaan. Heerhugowaard, opening 1 december 2018, lelystad, opening 01 februari 2019. Alles is echt goed geregeld." Marlies Dahm "Leuke variaties in trampolines en hele vriendelijke Jumpmasters die gave stunts deden" Geralda "Onze dochter heeft hier een supertof verjaardagsfeestje gehad" Danielle Helms "Veel gevarieerde jump-mogelijkheden in een fantastische hal met lekkere muziek, en zeer behulpzame en tipgevende.

Jumpsquare, nijmegen in een vette club. Maak niet dezelfde fout als 70 van het dagje uit publiek en voorkom dat. Om teleurstellingen te voorkomen wordt aangeraden vooraf te reserveren. Naast het spectaculaire park is er ook een gezellig horecagedeelte met lekkere hapjes kortingscode the musthaves en drankjes. Klik op jouw antwoord. Verlopen kortingen voor, jumpsquare, nijmegen, onderstaande kortingen werkte niet meer toen wij ze voor het laatst getest hebben. Zaterdag en zondag vanaf.30 uur. Mail voor de beschikbaarheid en mogelijkheden naar.


Sitemap