Most popular

Voor het eerst sinds 40 jaar gaat Orchestre Les Mangelepa buiten hun regio op tour. Neem mee: lekker zittende kleding (joggingbroek/dansbroek) en een flesje water. De muziek van Costa weerspiegelt..
Read more
Op Zoover gebruiken we functionele, analytische en marketing cookies. Ook gebruiken we cookies om advertenties te laten zien die relevant zijn voor or deze melding te sluiten, of door..
Read more
Velen gingen je al voor! Je krijgt veel extras, zoals een goedgevulde tas met eten en drinken, een speurtocht en meer. Pak deze korting, geldig voor introducees van abonnementhouders. Pak..
Read more

Jumpsquare korting nijmegen


jumpsquare korting nijmegen

8 jaar) die zich fit genoeg voelt of zich juist fitter wilt gaan voelen. Tijdens schoolvakanties, dagelijks geopend vanaf.30 uur, bekijk de Prijzen. Vanaf het gezellige terras kun je de gehele Jump-Area overzien en genieten van de goede muziek. Let op: - Het meebrengen en/of nuttigen van eigen consumpties is niet toegestaan. Heerhugowaard, opening 1 december 2018, lelystad, opening 01 februari 2019. Alles is echt goed geregeld." Marlies Dahm "Leuke variaties in trampolines en hele vriendelijke Jumpmasters die gave stunts deden" Geralda "Onze dochter heeft hier een supertof verjaardagsfeestje gehad" Danielle Helms "Veel gevarieerde jump-mogelijkheden in een fantastische hal met lekkere muziek, en zeer behulpzame en tipgevende.

Jumpsquare, nijmegen in een vette club. Maak niet dezelfde fout als 70 van het dagje uit publiek en voorkom dat. Om teleurstellingen te voorkomen wordt aangeraden vooraf te reserveren. Naast het spectaculaire park is er ook een gezellig horecagedeelte met lekkere hapjes kortingscode the musthaves en drankjes. Klik op jouw antwoord. Verlopen kortingen voor, jumpsquare, nijmegen, onderstaande kortingen werkte niet meer toen wij ze voor het laatst getest hebben. Zaterdag en zondag vanaf.30 uur. Mail voor de beschikbaarheid en mogelijkheden naar.


Sitemap