Most popular

Jul en Julia, Dolfje Weerwolfje, Assepoester, Sneeuwwitje en vele andere bekende sprookjesfiguren ontvangen jou en je gezin met open armen. Zo kwamen er grote en kleine autootjes, motorbootjes en een..
Read more
Er worden geen bestellingen aan de tafels opgenomen, dan tenminste niet binnen 20 minuten, daarom bestel ik direct aan de bar bij de aardige barjongen een maaltijd salade en een..
Read more
Dagelijks helpen wij mensen met een betere laptop dankzij HDD Caddy, zonder dat ze hiervoor een nieuwe laptop hoeven te kopen. We ship with PostNL and TNT. Wees dus er..
Read more

Jumpsquare korting nijmegen


jumpsquare korting nijmegen

8 jaar) die zich fit genoeg voelt of zich juist fitter wilt gaan voelen. Tijdens schoolvakanties, dagelijks geopend vanaf.30 uur, bekijk de Prijzen. Vanaf het gezellige terras kun je de gehele Jump-Area overzien en genieten van de goede muziek. Let op: - Het meebrengen en/of nuttigen van eigen consumpties is niet toegestaan. Heerhugowaard, opening 1 december 2018, lelystad, opening 01 februari 2019. Alles is echt goed geregeld." Marlies Dahm "Leuke variaties in trampolines en hele vriendelijke Jumpmasters die gave stunts deden" Geralda "Onze dochter heeft hier een supertof verjaardagsfeestje gehad" Danielle Helms "Veel gevarieerde jump-mogelijkheden in een fantastische hal met lekkere muziek, en zeer behulpzame en tipgevende.

Jumpsquare, nijmegen in een vette club. Maak niet dezelfde fout als 70 van het dagje uit publiek en voorkom dat. Om teleurstellingen te voorkomen wordt aangeraden vooraf te reserveren. Naast het spectaculaire park is er ook een gezellig horecagedeelte met lekkere hapjes kortingscode the musthaves en drankjes. Klik op jouw antwoord. Verlopen kortingen voor, jumpsquare, nijmegen, onderstaande kortingen werkte niet meer toen wij ze voor het laatst getest hebben. Zaterdag en zondag vanaf.30 uur. Mail voor de beschikbaarheid en mogelijkheden naar.


Sitemap