Most popular

Syzoth, more commonly referred to as reptile, is a character in the mortal kombat fighting game series. Geometry dash uses a simple tapping/clicking system to control game can make you..
Read more
In totaal heb je 3,5 uur tijd om te klimmen, dus leef je van harte uit! Het is gelegen in een openbaar bos, wat het een extra bijzondere beleving maakt...
Read more
Hieronder heb je de mogelijkheid om meer informatie te delen met anderen op dagen dat jij het druk vond. 0,179 Qliner 350, 351 (Noord-Hollandse deel) 0,141 0,115 0,129 0,136 0,138..
Read more

60 korting bij ns


60 korting bij ns

meer verkocht. Hoe kom ik nu weer aan 7 vrije reisdagen in het komende jaar? Mevr Rutten, 11:32 #152 Ik had een vraagje. Mijn partner heeft geen NSkortingskaart maar wil met mij meereizen. Noord, 18:13 #211 Vandaag voor het eerst keuzevak opgehaald maar niet gebruikt, kan ik deze de 23ste nog gebruiken of is het dan al van mijn ov-chipkaart verdwenen? Moet ik dan bij aankomst niet uitchecken of zo? Dat uitchecken is op een groot station een hele wandeling naar de uitgang en dan weer terug om in te checken bij de andere vervoerder. Kan ik dan de ov chip kaart gebruiken?

60 korting bij ns

Woononline kortingscode
Pretpark drouwenerzand korting
Eneco vaste klanten korting
Chasin jas korting

Berge, 14:00 #127 Als men een voordeelurenabonnement oude stijl heeft wat jaarlijks is verlengd mag men dan nu wel tussen.00 uur.30 reizen? Vriendelijke groet, José Terra Gerrit, 16:47 #27 Mag ik op mijn vrije keuze dagen met mijn 60 plus kaart ook bij andere vervoers maatschappijen gratis reizen? De Groot, 20:59 #14 Wilde gisteren reizen op een keuzedag en kreeg hem in de NS automaat niet te zien, uiteindelijk maar gewoon op de ov kaart gereisd. Ik vraag me af of dat ook automatisch doorloopt of dat je dat ieder gopro hero 5 session aanbieding jaar opnieuw moet activeren. Hoe kom ik aan een keuzedagenkaart van 24,50? Tip als jullie antwoorden op de site erbij zetten hoeven we niet de zelfde vragen te stellen. Mvg C van Immerseel. Hierbij zou ik 7 vrije dagen willen hebben, dit kregen ze niet voor elkaar op het station. Joke Kaauw, 10:43 #143 Wij wilden in Veendam onze keuzedag voor vandaag activeren maar er staat geen.s. Reden van deze vraag : mijn zeer oude laptop is in vlammen op gegaan en met de nieuwe krijg ik het niet voor elkaar. Mag ik met een keuzedag volstaan met alleen inchecken? Het programma waar ze mee werken kan het niet voor elkaar krijgen.


Sitemap