Most popular

Op zijn internationale debuut Kinshasa Succursale staat een swingende verzameling nummers met een ruig randje: een cross-over van soukous, rumba, hiphop, funk, gospel, reggae en rock. Ook de toespraak die..
Read more
Maak kennis met onze brede collectie dames-, heren- en kinderschoenen en kom langs in 1 van onze ruim 75 winkels. Winkelen op is niet langer mogelijk, maar we verwelkomen je..
Read more
Een gezond cadeau voor jezelf of voor anderen. Prijzen, boxBites (per box) 1 Box per week,00 1 Box per 2 weken,00 1 Box per 4 weken,00. Zo ontstond het idee..
Read more

Humphreys korting


humphreys korting

arrangementen en acties waar je uit kan kiezen. Vleesliefhebber, wel weg van een visje of vegetarisch? Als anwb-lid geniet je er dit najaar van een driegangenkeuzemenu van 27,50 new york pizza korting groningen voor 19,50. Er is altijd voldoende keuze uit vlees-, vis-, vegetarische en veganistische gerechten.

In alle steden is dit arrangement te verkrijgen, behalve in Uden en Nijmegen. Iets meer geld uitgegeven dan dat er op de waardebon staat? Van 27,50 voor 19,50, voordelig driegangenkeuzemenu, gezellig avondje uit. Kies uit al het lekkers wat Humphreys te bieden heeft, want de prijs zal geen verrassing meer zijn voor.

Humphreys korting
humphreys korting

Combineer nu ook een bezoek aan Humphreys met andere festiviteiten. Je wordt in teams aan elkaar vastgeketend en binnen twee uur moeten jullie van elkaar los aanbieding emma matras zien te komen. Een greep aan voorgerechten die je eventueel op het menu kan verwachten: carpaccio van rund, gambas in knoflook en Italiaanse pomodorisoep. Ben je nog geen lid? Driegangenkeuzemenu voor 19,50, ook voldoende keuze uit vegetarische en veganistische gerechten.

Humphreys kortingscode, 30 kortingsbon bespaar op je menu Korting bij Humphrey's restaurants anwb Acties & arrangementen - Humphrey's Restaurants Acties - Humphrey's Restaurants Humphreys Korting 2018


Sitemap