Most popular

Wees er dan vroeg bij en profiteer van vroegboekkorting! Dan geniet u van extra voordelige tarieven naar bestemmingen in Belgi. Bekijk aanbiedingen, overzicht, nS, international aanbiedingen (November 2018 bekijk hieronder..
Read more
De allerbeste prijzen zijn er dus niet voor niets! Sehr zuverlässige und kompetente Hilfe! Dies ist nicht meine Erste Arbeit die ich korrigieren lasse. Er bestaan simpelweg niet meer..
Read more
Wat is een Jouwsportzaak kortingscode? Tevens wanneer je op werkdagen voor 20:00 uur een bestelling plaatst bij Jouwsportzaak dan heb je het de volgende dag al in huis. Bij Jouwsportzaak..
Read more

Korting sportschool vgz


korting sportschool vgz

een fysiotherapeut? Elk jaar gaat de premie omhoog en ook voor 2013 ziet het er naar uit dat we weer meer zullen betalen voor onze zorgverzekering. Bij de ene krijg je 10 of 20 korting terwijl andere zorgverzekeraars niet zozeer met korting strooien, maar eerder met gratis fitheidstesten. Voorkomen werkt beter dan genezen, overgewicht veroorzaakt veel problemen. Sport daarom nu met korting op fitness bij verschillende sportcentra. Als u nu lid wordt, profiteert u direct van de korting. Daarom zien we tegenwoordig steeds meer zorgverzekeraars die korting geven op een abonnement bij een sportschool. De VGZ goedkope zorgverzekering van UnitedConsumers biedt verschillende aanvullende pakketten die goed op de zorgbehoefte van een sportieveling aansluiten. Zit er dan nog een addertje onder het gras? Het loont dan misschien om over te stappen naar een zorgverzekeraar waar je korting op een sportschoolabonnement krijgt.

Korting sportschool vgz
korting sportschool vgz

Enkele jaren geleden is Achmea begonnen met de Achmea Health Centers. Sport je nu al regelmatig of ben je van plan om in 2013 meer kortingscode fifa 18 ps4 review te gaan sporten bij een sportschool? Het aantal behandelingen dat vergoed wordt, verschilt per aanvullende verzekering. Neem dan contact op met Groene Kruis Ledenorganisatie via onderstaande gegevens. Voor ons als sporters biedt een zorgverzekering echter meer dan alleen een vergoeding voor de zorgkosten. Met name blessures komen bij deze groep logischerwijs veel meer voor. Een programma dat consulten bij uw fysiotherapeut combineert met sessies die u zelf online volgt. De aanvullende verzekeringen van VGZ bieden allemaal vergoeding van een aantal behandelingen. Vergoeding sportmedisch advies, alle verzekerden van VGZ met een aanvullend pakket kunnen gebruik maken van sportmedisch advies bij een sportarts. Als klant van de Achmea zorgverzekering krijg je 20 korting bij een sportschoolabonnement bij deze ketens. U blijft fit en gezond.

Zorgverzekeraars bieden ledenvoordeel om klanten wat extra te geven en ook een beetje uit eigenbelang: sportende verzekerden zijn gezonder. VGZ heeft een regeling met de sportketen BasicFit, je kunt hier dus sporten met korting! De sportpas is ook nog eens overdraagbaar binnen je gezin en je kunt bijalle vestigingen van BasicFit terecht. Je gaat het abonnement aan voor 12 maanden maar betaalt de abonnementskosten per maand. Onder andere Ohra, Menzis, Univé en VGZ geven bij hun zorgverzekeringen nu extra voordeel bij een groot aantal sportscholen.


Sitemap